Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRAMME I PARADISET!

God morgon vänner! ÄÄÄNTLIGEN är vi framme på Koh Tao! Det var en lång resa men Såå värt! Känner mig verkligen hemma här nu då det är 4:e gången på 3 år om jag är här. Vi flög först till Phuket och tog där från ett inrikesflyg till Kom Samui (55min).

Där bodde vi över natten, tog en mysig frukost och ett träningspass innan vi satte oss på båten över mot Kom Tao. OMG vad det gungade och jag tror 40% på båten spydde. Första timmen var helt lugn för mig men när folk bredvid en började hulka i påsar så började jag må riktigt illa. FY alltså! Klarade mig i alla fall med nöd och näppe utan att spy.

Tror det var den där stormen från Filippinerna som kommit hit i mildare form då de haft riktigt dåligt väder fram tills igår men nu börjar det spricka upp. Nu är det molnsol vilket är det bästa vädret jag vet. Hoppas det håller i sig hela resan.

Nej nu ska vi njuta av sista dagen på detta år på denna paradisö. Kommer fira med yoga, massage och god vegansk Thaimat.

GOTT NYTT ÅR älsklingar!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej! Vet att du funderat på att klippa av dig håret, och måste bara säga att jag verkligen tror att du skulle passa bra i samma frilla som Josefin Dahlberg!! Du har SÅ fina ansiktsdrag som skulle framhävas så jädra bra med kort hår! KRAM!

  Sofia 2018-01-01 22:55:58
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Men tack fina vad glad jag blir att höra! Ska försöka skaffa mig modet att klippa mig 😊❤️

   idawarg 2018-01-02 08:31:18
   Svara
 • Hej
  När jag reste för så hade alltid för mycket med mig
  Sen förlorande jag mitt hem i en brand hade inget kvar
  Då börjande jag inse att saker är inte mycket
  Allt var borta
  Nu reser jag med en dagsryggsäck och packing cubes
  Det spelar ingen roll om jag reser en vecka en månad eller borta ett halvår
  Jag packar som minimilism packing
  Om de är varmt land packar jag lätta kläder son är lätt torka som jag kan antingen tvätta i maskin eller värsta fall handtvätt
  Flyget har alltid en varm munkjacka och leggings då alltid är kallare
  Jag har vind och regn jacka i ett som jag kan vika lätt och tal inte plats
  Ta inte för mycket man brukar hitta ofta köpa utomlands det mesta
  Lightweight
  Ta inte din dyra mobil eller dator eller kamera med dig
  Det lockar tjuvar
  Jag har rest efteråt till Thailand med en dagsryggsäck många tror inte man är turist bara för man inne har stor resväska att kånka på
  Man känner sig fri och lätt
  Lätt packa ihop
  Om jag reser så skriver jag upp eller lägger på sängen allt så inse efteråt blir lite tar bort
  Jag tvättar och förberedda allt 2-3 veckor innan
  Sen brukar jag ofta städa och tvätta och fixa hemma innan reser så när man kommer tillbaka så är fint det beror hur länge är borta
  Kram

  Linn 2018-01-01 21:38:55
  Svara
  • Svar på Linns kommentar.

   Det låter magiskt! 🙌🏻 tror som du skriver att de flests idag äger för mycket och att man skulle känna sig friare och lättare utan alla saker. Tyvärr måste ju jag släpa på dator och kamerautrustning för jobbet men ska definitivt försöka dra ner på kläder 😊❤️

   idawarg 2018-01-02 08:33:26
   Svara
 • ÅÅh vad underbart 😍 vet inte om du svarat på det här förut, men kommer du anordna fler träningsresor under 2018? 🙂 kanske närmare sverige?

  Ninni 2017-12-31 13:46:50
  Svara
 • Ha det underbart! GOTT NYTT ÅR!

  KARIN B 2017-12-31 13:21:39 http://www.junitjejen.se
  Svara
 • Ett Gott Nytt År till Er, från mig o Lennart. Ha en skön semester!🎉🎉😍

  Ing-Marie 2017-12-31 08:52:57
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind