Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS SCHEMA

Älskar denna nya blus/t-shirt som ni kan hitta här! (adlink)

God morgon älsklingar! dags för en ny vecka som kommer vara fullspäckad. Alltid när man reser är det helt fullbokat både innan och efter. Men men jag klagar inte för tror denna vecka kommer bli så kul!

MÅNDAG
Möte med snickarna och projektledaren som ska fixa det sista i lägenheten. Kan inte fatta att den ska bli klar? Haha vi har hållt på så länge nu så känns helt overkligt. Nu väntar massa inredning framöver då vår stora lägenhet typ är tom. När snickarna plockar bort alla sina grejer kommer det eka här inne. Haha. Efter det kommer Lisa till mig och vi ska fota och filma och efter det ska jag på möte med en tjej som kanske ska börja jobba som assistent åt mig och sedan möte med mitt nya företag.

TISDAG
Ska ha möte med Welloteket teamet hela förmiddagen och sedan ska jag spela in podd och video med Alex till Framgångspodden. Ska bli så kul att vara med där igen 🙂 Efter det måste jag hämta ut paket. Har beställt sååå mycket inreding och har just nu 6 st stora paket som väntar på att hämtas ut. Wohooo.

ONSDAG
Ska fota och filma med Lisa hela förmiddagen och sedan Spela in podd med Metro. Måste även hinna spela in podd med Viktor denna dag + att jag även kommer vilja träna och jobba framför datorn. Hmm hur ska jag få ihop detta?

TORSDAG
Börjar morgonen hos Marisol med healing. Längtar! Efter det ska jag möta upp en gammal arbetskamrat från Aller och lunch. Ska bli så himla trevligt. Sedan måste jag hem och beställa och planera inför flera kommande youtubesamarbeten.

FREDAG
Möte och jobb med Welloteket mellan 11-15 och sedan träna!

LÖRDAG – SÖNDAG
Inga specifika planer än men kommer hänga med vänner, planera min födelsedag, städa och fixa hemma, spela in videos till kommande vecka mm.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Tycker du healing funkar? Fick höra att det ska vara bra mot smärtor i nacken :).

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-11-13 21:09:23 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Lyssnade på senaste avsnittet av DenfriskaWargen idag. Alltid en bra påminnelse om att stanna upp och sluta tänka på det man inte har och i stället uppskatta det man har. Måste tipsa om en av mina favoritböcker som handlar om just detta. Kanske har du läst den, men om inte så kan jag verkligen rekommendera den. Den har några år på nacken, men innehåller så många bra aha-tankar. Den heter Nextopia och är skriven av Micael Dahlén.
  Tycker om alla hans böcker, men det här är en tankeväckare.

  Heddan 2017-11-13 19:22:21
  Svara
 • Hej Ida, vad spännande med healing. Kan du inte berätta lite mer om det?
  Kram

  Mathilda 2017-11-13 14:22:06
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt