Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TESTAR DANCE HALL & HIP HOP

God morgon solstrålar! Det är fredag och dans för veckans tips och jag MÅSTE tipsa om att ni ska kolla in mitt och Sandys roliga Collab där vi testar Hip Hop på min kanal och Dance Hall på min kanal. Så sjukt kul var det och det var faktiskt den första ”riktiga” danslektionen (förutom dansrepen inför musikvideon) jag haft sedan jag slutade Balettakademien för typ 6 år sedan. Kändes väldigt konstigt i början men sedan kom jag snabbt in i det. Men jag fattar fortfarande inte vad min kropp håller på med och hur den lyckas röra sig som den gör. Haha.

Till min kanal hade vi underbara Felicia (@felicialoveflow) som lärare och kolla på videon här:

På Sandys kanal så har vi klass med Bitna (@bintablackout) som minst sagt är ett proffs på Dance Hall. Alltså att skaka på rumpan är inte min starka sida. Haha men jag fick ändå feeling där nere på golvet. Älskade det!

Kolla på Sandys video här:

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind