Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS TIPS

Inlägget innehåller adlinks till Camprade

 

God morgon älsklingar! Idag är det dags för veckans tips och det måste ändå bli min nyfunna kärlek till sajten Camprade. I veckan var jag på möte med några tjejer från Adviral och då berättade de om denna magiska sajten som heter Camprade. Har gått crazy på denna sida då de har så otroligt mycket bra erbjudanden för bra märken/webshoppar. Det finns allt från inredning, kläder, smink, köksmaskiner, träningskläder mm och nya erbjudanden kommer varje dag så det gäller att hålla koll.

Vår renovering är ju snart klar och måste börja köpa möbler, lampor, nya sängkläder mm. till hemmet och då är detta perfekt! Sakerna ovan står på min önskelista från sajten och kommer klicka hem dem till mycket bra rabatter. Kolla in all inredning från Camprade här!

Så det var veckans heta tips. In och shoppa loss här av dagens erbjudanden!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Ida behöver dina bästa hälsoråd och pepp just nu som du alltid brukar kunna ge så bra! 😫
  Jag ligger sjuk hemma och får inte träna på ca 2-3 veckor enligt läkaren. Mitt problem är att jag blir så jäkla ohälsosam o äter massor godis osv då jag bara ligger hemma i soffan. Mitt tränade är så kopplat till vad jag lägger i mig, känns som att de alltid blir ”allt eller inget” (träning o hälsosam mat eller sen ingen träning o massa onyttig mat) för mig och vet inte hur man ska ändra det. Några bra tips? 😀 vet inte tex hur jag skall vara hemma hela nästa vecka och försöka låta bli att stoppa i mig allt jag får framför mig.. kanske jag borde försöka med detox eller något för att hitta motivationen att äta nyttigt. Kram!!

  Mara 2017-10-06 21:36:54
  Svara
  • Svar på Maras kommentar.

   Om jag också får lov att ge ett tips är väl det att göra dig av med allt ”onyttigt” du har hemma. Om det inte finns så är det ju svårare att äta det 😉 Byt ut t.ex. glass mot frysta bananer, godis mot nötter/frukt etc. Du kanske kunde göra upp en matplanering också? Se till att äta ordentligt av den riktiga maten (frukost, lunch och middag) så blir du inte lika sugen på sötsaker 😊

   Anna 2017-10-07 06:23:25
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind