Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SNYGGASTE & SKÖNASTE BYXORNA

(adlinks)
Byxorna HÄR! // Tröja HÄR! // Skor HÄR!

God morgon älsklingar! Hoppas ni sovit gott? Det har jag i alla fall och vaknade upp med världens träningsvärk från igår. Spelade ju in den där collaben igår med 2 dansklasser och min kropp har rört sig på ett sätt den inte brukar 😀 haha. Underbart! Men innan jag fortsätter skriva måste vi tala om mina nya gröna byxor. La upp en bild på dem på insta stories igår och fick typ 200 meddelanden om jag kunde länka dem. Men det förstår jag för HUR fina är de inte? Så galet sköna också! Beställde dem förra veckan och chansade verkligen då jag inte tyckte de såg supersnygga ut på sidan men när jag fick hem och på mig dem var de helt magiska! Bästa av allt är att de är superskönt också. Ni hittar byxorna HÄR! (adlink)

Idag så ska jag jobba hemifrån nu först och sedan ska jag in till studion för att öva och spela in lite på min nya låt. Ska träffa en av låtskrivarna för att kolla vilket tonläge de ska prodda låten i. Den nya låten är riktigt cool och lite mörkare än den förra. Älskar det. Bara droppet just nu jag inte är helt 100% nöjd med men tror killarna kan fixa till det.

Efter det ska jag hem på möte med projektledaren för snickarna. Nu är det inte mycket kvar innan lägenheten är klar (trots att det inte syns). Haha men det är den där sista roliga biten kvar som kommer synas när de fixar. Det ska på handtag, kakel i köket + fläkt och målning, vårt barbord ska upp, spegel, handfat och tillbehör till badrummet ska upp mm. SNART ska jag kanske förhoppningsvis sluta tjata om hur mycket jag längtar!

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind