Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS SCHEMA

God morgon älsklingar! Så utvilad och peppad efter en mysig helg! Denna veckan blir en kortvecka då jag på torsdag åker till Marocco och Marrakech. Sååååå taggad! Kommer berätta mer om det senare. Just nu ser min veckoplan ut så här…

MÅNDAG
Möte med projektledaren för vår renovering. Efter det ska jag till Mamma Mia för undersökning. Sedan ska jag möta upp Lisa för att fota och filma och sedan ska jag ut till TV4 på möte med min kontaktperson där. Sedan måste jag hem för har tvättid. Saknar min egen tvättmaskin så mycket! Så himla jobbigt att vara låst vid tvättider.

TISDAG
Ska fota och filma med Lisa hela förmiddagen. Efter det så ska jag möta upp Viktor för att podda. Ska bli sååå kul då vi har Samir som gäst. Wohoo. Har ni några frågor ni vill att vi ska ställa så kommentera nedan 🙂

ONSDAG
Fota och filma med Lisa igen. Måste lagra upp lite då jag ska ut och resa denna vecka och sedan åker Lisa bort en hel vecka. KAOS! Hur ska jag klara mig utan henne?!

TORSDAG – SÖNDAG
Åker iväg till Marrakech med ett gäng härliga bloggare. Ska bli så himla kul! Kommer självklart blogga där från.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Mamma Mia, jag var på det stället när jag väntade sonen 2004, var enda stället man fick veta könet på bebisen då och jag var nyfiken ;). Fick även en film därifrån minns det som så mysigt där :). Bor och bodde i Falun så var en liten resa men väl värt :).

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-09-18 20:51:17 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Vart har du köpt din tröja? Så fin!! 🙂

  sandra 2017-09-18 14:06:40
  Svara
 • Underbart liv du har. Njut! Tänk på det när du har tvättid 😉 Vill mest tacka dig för att du tipsade om Kraften, jag hade Hemligheten sedan tidigare och läste ur den varje vecka. Såg inte meningen med att köpa ngn uppföljare men WOW. Så, tack. Kram och ha en härlig vecka vacker!

  Jennica 2017-09-18 09:40:35
  Svara
  • Svar på Jennicas kommentar.

   Tack för att du påminner mig. Jag ska njuta mer av mitt liv och speciellt när jag har tvättid 😀 Haha. Så lite och vad kul att du gillar den. Jag tycker nästan den är bättre än The Secret faktiskt 🙂 Kramis

   idawarg 2017-09-18 09:59:14
   Svara
 • Vad kul med resan i helgen!

  Josefine 2017-09-18 08:02:50 https://laserklinikensodermalm.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
34 kvadrat
Mode
Emma Danielsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind