Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

REKLAMMÄRKNING

Hej älsklingar! Tog bort gårdagens inlägg om hormonobalans då jag fick en kommentar om reklammärkningen och att den var i minsta laget.

Det är nämligen så att vi på Metro fått en ny funktion på reklammärkning av Metro där vi bara kan klicka i en knapp och skriva vilket företag vi gör reklam för. Gjorde det på detta inlägg så ni kan se en svart rand längst upp som sedan följer med hela inlägget. Jag själv tycker att det är toppen men om ni tycker det är otydligt så lyssnar jag självklart på er. Vill abosut inte lura er på något vis när det gäller reklam.

Jag bukar annars när jag länkar till min webshop Welloteket skriva (Alla länkar nedan är reklamlänkar till min webshop Welloteket) eller (Inlägget innehåller reklam för min webshop Welloteket). 

Är det kanske en vanesak för er? Hur vill ni att jag ska reklammärka? Funkar den svarta linjen högst upp som i detta inlägg eller vill ni att jag ska göra som förr? Metro vill att jag använder den då den funktionen då den ska vara godkänd men viktigt för mig att veta då jag inte vill att ni ska känna er lurade så kommentera gärna nedan hur ni känner.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • För oss som läser bloggen i en app så syns inte nån svart rand.. Så parentes vid länken tycker jag är tydligast. Räcker med att det står ”annonslänk” tycker jag, men vet inte om reglerna säger att man måste skriva vilket ställe man annonserar för..

  Julie 2017-09-19 21:52:24
  Svara
 • Tycker att den svarta randen fungerar superbra!

  Filippa 2017-09-18 14:32:16
  Svara
 • Tycker den svarta linjen funkar toppen!

  Madde 2017-09-18 00:42:54
  Svara
 • Jag läser din blogg via RSS och då syns det inte att det är reklammärkt om du inte skriver ut det.

  Sofia 2017-09-17 13:05:28 http://moxs.se
  Svara
 • Eftersom den svarta ”bannern” följer med när man scrollar på sidan så tycker jag inte att den är särskilt otydlig. Det hade kanske varit lämpligt för Metro att göra den lite bredare dock, för att göra det ännu tydligare för de som helt enkelt missar den. I annat fall kan du väl göra både som du gjorde förr plus Metros sätt, men enligt mig kvittar det 🙂

  Malin 2017-09-17 10:57:23
  Svara
 • Man kan väl inte förutsätta att alla som läser en blogg är trogna följare? Jag tittar in på denna blogg ibland och har verkligen ingen koll på vilka företag Ida är inblandad i. Bra att bannern följer med när man scrollar, däremot så är den så liten att man knappt lägger märke till den. Plus, som någon annan skrev, så ser man ju inget om man läser bloggen i tex bloglovin.

  Sarah 2017-09-17 10:14:46
  Svara
 • Tänker väl att om man följer dig så vet man väl om att du är ägare av Welloteket? Tycker absolut den där reklambannern eller vad man ska kalla det syns. Sen vill folk alltid gnälla om något. Folk letar ju efter ”fel” så de får chansen att gnälla på något. Gör du som förut kommer någon säkert gnälla över det med. :/

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-09-17 09:48:14 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Den är väldigt diskret, la först inte märke till den.. jag läste det här inlägget i Bloglovin-appen först och där syns den ju inte alls 🙂

  maria 2017-09-17 08:54:00
  Svara
 • För de fast läsarna funkar det säkert fint med Metros funktion, eftersom de vet att den finns där. Måste dock säga att jag tycker knappt den syns eftersom den är så liten. Därför är det kanske bättre som du har gjort innan? 🙂

  Hanna 2017-09-17 08:52:12
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind