Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MUSIKVIDEOINSPELNINGEN IGÅR

God morgon vänner! Önskar att jag vaknade upp som på bilden även men det kan jag säga att det gjorde jag inte 😀 haha. Dock så vaknade jag upp med ett stort leende på läpparna. Spelade in musikvideon igår och det var så sjukt kul! Så tacksam till alla som var med och jobbade. Det var en helt galen dag då vi hade enormt tidspressad schema. Åkte hemifrån 6.25 och var hemma runt 21.00. Spelade in utan paus mellan 9.00-19.30. Men en dag har nog aldrig förr gått så snabbt! Fattade inte vad som hänt när jag satt i bilen på väg hem 😀

Men i alla fall gick det hur bra som helst! Alla i teamet hade så positiv energi och vi fick ihop allt vi ville (nästan). Koreografen, dansarna, filmteamet, make-up artisterna, stylisten och alla andra runt omkring var så proffsiga, STORT TACK till alla! Ser verkligen fram emot att se resultatet 🙂

Min låt kommer ut 22 september på Spotify och musikvideon 24 september på min youtube. LÄNGTAR!

Nu ska jag möta upp min fotograf Lisa och filma och fota, sedan poddinspelning, lunchmöte, sånglektion och ikväll ska vi se After Dark på Oscarsteatern. Wohoo. Ha en fin dag alla! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida! Jag har hyperterios men tar ingen medicin.. det kan ju påverka saltsyra i magen och jag är ständigt uppblåst.. är det värt att ta levaxin? Vegan kost med mycket grönsaker osv och kolhydrater funkar inte för mig.. fodmap funkar inte heller.. och jod har jag tagit.. vad ska jag göra?

  Elin 2017-09-14 17:50:59
  Svara
 • Riktigt spännande Ida! 🙂

  Hoppas du får en fin dag idag, men jag också att du får slappa lite emellanåt också!
  Kommer ihåg att du pratade förr om någon ”Ida-dag” eller vad du kallade det? Hoppas bara att inte blir överarbetad bara 🙂
  Ha det gott!

  Caroline 2017-09-14 10:49:11 http://blackmary.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind