Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS SCHEMA

Foto: Lisa Höök

God måndag mina hjärtan! Är så pepp på denna veckan även om den kommer vara riktigt fullproppad med grejer. Dock bara roliga saker så jag är väldigt pepp på att sätta igång!

MÅNDAG
Idag så ska jag till min älskade kompis Vecka nu på morgonen som ska fixa mitt hår. Hon har byggt en egen salong hemma i sitt hus där hon tar emot kunder. Så coolt! Efter det ska jag möta upp min koreograf Christopher för att lära mig koreografin vi ska köra på onsdagens inspelning av musikvideon. Sedan ska jag möta upp stylisten och testa kläder inför onsdag och efter det ska jag på spraytan. Fullt ös idag med andra ord men kommer bli en kul dag!

TISDAG
Ska jobba hemifrån på förmiddagen och sedan ska jag träffa upp Christopher och dansarna för att repa tillsammans. Så kul ska det bli! Efter det ska jag hem och ladda upp video, packa och göra matsäck då det inte finns något matställe i närhets av inspelningsplatsen.

ONSDAG
Inspelning av musikvideo. ÄNTLIGEN! Så mycket att fixa inför men ser verkligen fram emot denna dag. Ska vara på plats ute i Vaxholm kl 7.00 för smink så det blir en tidig morgon.

TORSDAG
Ska podda med Viktor på förmiddagen, sedan möta upp min fina vän Anna på en lunch och efter det blir det sånglektion med Kishti.

FREDAG
Ska ha möte med en kär tidigare samarbetspartner och hoppas på ytterligare samarbeten framöver. Efter det ska jag till Welloteket och ha möte och jobba med nya inköp. Sedan så måste jag hem och packa väskan för ska iväg på ett jobb/event över helgen. Vet inte riktigt vad som kommer ske då jag inte fått något schema än men kul ska det i alla fall bli.

LÖRDAG & SÖNDAG
Bortrest på hemligt event. Berättar mer om det när jag vet.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Var är byxdressen ifrån?!

  Erika 2017-09-12 06:52:38
  Svara
 • Jag tycker verkligen om dessa inlägg! ?

  Ellen 2017-09-11 20:21:29
  Svara
 • Låter som en härlig vecka 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-09-11 14:18:16 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej! Jag är 21 år och har precis insett att jag har hormonell obalans, har mått dåligt sen i mars över alla problem som eskalerat och inte förstått varför förens nu. När jag kollat mig hos läkare visar testerna ”frisk” men jag vet att något är fel och när jag genom google hittade ett inlägg på din blogg så läste jag på mer och vill bara sätta igång med läkningsprocessen nu. Jag äter för tillfället Magnesium, zink, d-vitamin.. och beställt Progersterall-krämen. Men orolig att min kropp inte ens tar upp dessa vitaminer jag äter varje dag? samt så undrar jag vad du tycker om kombinationen Progersterall-kräm och Wild Yam tabletter för att få bästa effekt att öka Progersterallnivåerna i balans? Lägga till maca också? Jag äter vegetariskt sen alltid och började förra veckan med vegankost. Hittills känner jag mig mindre svullen och mycket piggare. Kan du inte skriva ett till inlägg om detta, är det vanligt att man i så ung ålder har detta? Vet du varför man får det/vad det beror på?

  Amanda 2017-09-11 13:16:01
  Svara
 • Så snygg byxdress!

  Jossan 2017-09-11 09:42:53 https://vepax.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind