Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGS ATT ÄNDRA OM BLOGGEN & GE DEN MER KÄRLEK

Blocket med peace tecken och Make it Happen listan hittar ni här! (adlink)

God morgon vänner! Som jag redan berättade igår så har jag den senaste tiden eller egentligen senaste året gett alldeles för lite kärlek till bloggen. Den är värd så mycket bättre och det var ju faktiskt bloggen som var kanalen som gjorde att jag kunde säga upp mig och börja jobba med det här jag gör idag. Varför jag det senaste tappat suget lite är nog för att min blogg alltid handlat om träning rakt igenom då mitt liv tidigare handlat till stor del om träning. Men nu gör det inte det längre och där skär det sig lite. Folk som jag träffar på möten varje dag tror att jag tränar 7 gånger i veckan och äter helt maniskt efter något schema. FEL FEL FEL! Det stämmer att jag tidigare gjort det men nu är jag VÄLDIGT långt från det. Jag har inga mål alls med träningen och jag tränar enbart för att må bra och för att uppehålla styrka i kroppen så den funkar och äter vad jag vill bara det är fritt från djur. Kommer nog alltid att träna men där jag är i livet just nu räcker det med 2-3 pass i veckan då jag har fokus på jobb och andra trevliga saker. Eftersom mitt liv inte längre handlar om enbart träning och hälsa så vill jag göra om bloggen till en livsstilsblogg som faktiskt speglar hur mitt liv egentligen är. Ska även prata med Metro och se om jag kan byta kategori på bloggen 🙂 Känns så konstigt att inte längre vara klassad som en träningslogg efter 7 år som träninsgbloggare + flera priser som årets träningslogg. Men man utvecklas och livet tar andra riktningar.

Så igår satt jag och la upp en liten plan som såg ut så här:

Detta underbara block med veckoplanering finns tyvärr inte (ångrar att jag inte köpte 2), men det har nu kommit in ett nytt som ni kan hitta här! (adlink)

Vad tror ni om det? Utöver dessa inlägg så kommer jag även försöka skriva ”dagbok”. Jag själv älskar att läsa bloggar som är mer likt en dagbok med mobilbilder och mer personligt. Kommer fortfarande ha kvar träningspassen i GIF-format och kommer fortfarande dela med mig av min träning och kost men blanda upp det med annat. Men som ni ser är onsdagen tom. Tänkte att ni kanske hade något tips på vad jag kan ha för inlägg där? Hjälp! 🙂 Vad vill ni ha mer av?

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Ja! Jag tycker det låter jättebra. Det ser jag fram mot. Mer av ”Ida”. 🙂

  Hanna 2017-08-31 23:25:58 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Åh så roligt :D. Kul att få lite nytt här :), sen är det ju så man förändras genom livet 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-08-31 22:12:38 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Åh så roligt :D. Kul att få lite nytt här 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-08-31 22:12:20 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Jaa kul med mer liv i bloggen!

  Bunny 2017-08-31 16:01:53 http://bunnydrugz.blogg.se
  Svara
 • Gillar också tanken med personlig dagbok! Och gärna många vegan-tips! Typ recept, restauranger, böcker osv!

  Josse 2017-08-31 13:51:03 http://www.dbtak.se/
  Svara
 • Gillar idéen med en personligare dagboks blogg? Skulle gärna vilja veta var du köpte din turkosa Aqua limone tröja? Hittar ingen i den färgen och tycker den är snygg !

  Alexandra 2017-08-31 13:40:55
  Svara
 • Gillar idéen med en personligare dagboks blogg?

  Alexandra 2017-08-31 13:40:00
  Svara
 • Riktigt bra 😀 Det är kul med tips på vegan restauranger, recept osv. Samt kanske något inlägg från din vardag. Du har en bra stil också, något fashion inlägg också kanske?

  Elin 2017-08-31 10:21:18
  Svara
 • Jag vill ha mer av dig, som person, tankar, känslor, framtidsönskemål, vad som varit, erfarenheter, åsikter, mer av dig som människa, personligare. Jag älskar att läsa bloggar där man vågar stå för saker och ting, som att konversera med en människa, inte bara läsa om vad man ätit och gjort. 😀

  Diana 2017-08-31 10:17:24 http://blogg.alltforforaldrar.se/lamadre/
  Svara
  • Svar på Dianas kommentar.

   Tack för din feedback. Mycket bra! Skriver ner allt och jag håller med dig. Det blir mycket roligare att följa då 🙂

   idawarg 2017-08-31 13:41:58
   Svara
 • Riktigt bra 😀 Det är kul med tips på vegan restauranger, recept osv. Samt kanske något inlägg från din vardag. Du har en bra stil också, något fashion inlägg också kanske?

  Elin 2017-08-31 10:15:11
  Svara
 • Hej!
  Vad kul att se att du som ung kvinna är driven och vill utvecklas! Och onsdagar kanske du kan ha något om mode/skönhet eller typ ”veckans tanke” att du liksom skriver om något du har tänkt på länge eller så. Sedan kan läsarna kommentera sina egna tankar i kommentarerna, jag tror det kan bli kul att läsa och så ger det lite liv och positiv energi (förhoppningsvis) i kommentarerna.
  Kram ?

  A 2017-08-31 09:05:34
  Svara
  • Svar på As kommentar.

   Tack fina du 🙂 Mycket bra ide! Man kanske kan köra varannan vecka mode/skönhet och varannan veckans tanke. Tack snälla för ditt tips! Kramis

   idawarg 2017-08-31 09:17:57
   Svara
 • Va roligt! Låter som det kommer bli jättebra☺

  Mathilda 2017-08-31 08:44:08
  Svara
 • Hej Ida! Många personliga bloggar jag läser brukar göra ”min dag i bilder”. Då tar de ofta väldigt simpla bilder med mobilen på vad det gjort/ätit/sett ut under dagen typ. Andrea hedenstedt och Mathilda Lundqvist brukar göra sådana ifall du vill se exempel på vilka typ av inlägg jag menar. Detta var bara ett tips annars tycker jag du gör ett jättebra jobb!:)

  Elin 2017-08-31 08:14:04
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind