Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

3D STYLER FRÅN BJÖRN AXÉN

☆ Inlägg i samarbete med OBH Nordica ☆

God morgon vänner! Idag ska vi snacka om det här med hår. Älskar känslan när man har det där perfekta svallet.

Just nu testar jag 3D Styler från Björn Axén Tools by OBH Nordica och den är så himla bra och smart. Man kan både locka, platta och våga håret med den och bäst av allt är att den har en justerbar temperaturinställning så man kan enkelt anpassa värmen för en skonsam styling av håret.

Den har även en 2,8m lång sladd och en automatisk avstängningsfunktion vilket jag älskar! Ni som följer mig vet att jag alltid får tvångstankar över att jag glömt stänga av spisplattan och mina värmestylingsverktyg när jag går hemifrån. Händer flera gånger i veckan att jag måste gå hem igen för att dubbelkolla. Haha. Men nu behöver jag inte oroa mig över det längre. Bästa med denna är också att det är så bra att ta med på resan så man har 3 verktyg i ett. Med tre funktioner integrerade i ett enda stylingverktyg är 3D Styler både smidig, mångsidig och idag helt unik på marknaden.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så fint resultat! Älskar ditt hår!

  Vilma 2017-08-25 11:02:01 http://scandicave.se/
  Svara
 • Kan inte du beretta om hur det går med tilskottet av JOD? Känner du dig bettre? Jag började med ett tilskott från Norge som heter kelpasan(tang). Jag blev jätte sjuk. Haha.. Har läst att man kan få en detox, fordi kroppen trenger JOD. Men jag har aldrig voret så här sjuk/influensa… Vad tenker du?

  kristina 2017-08-25 09:39:53
  Svara
  • Svar på kristinas kommentar.

   Hej! Det går väldigt bra faktiskt. Känner mig starkare i kroppen och att jag återhämtar mig bättre från träningen. Var väldigt trött hela sommaren och hade svårt att sova och nu är det helt borta. Vet inte om det är joden eller något annat men det kändes bättre direkt efter att ha börjat med jod. Ja man kan få en detox och en sjukdom kan behövas ibland för att rensa och läka kroppen. Sedan så kan det ju vara så att du bara blev smittad just nu 🙂 Men för mig har jod varit till stor hjälp 🙂

   idawarg 2017-08-25 12:11:27
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind