Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LIFE UPDATE

Foto: Lisa Höök

God morgon älsklingar! Där fick ni en riktig bildbomb från förra veckans plåtning i kläderna jag hade på mig på bröllopet. Jag bara ÄLSKAR byxdressen! Den är från ett märke som heter Teotoki och deras grejer är rena drömmen för mig som skulle kunna gå livet ut i olika byxdresser. Trivdes väldigt bra i den under bröllopet. Det enda negativa är när man ska gå på toa och måste ta av sig hela outfiten. Haha får alltid sådan panke att jag glömt låsa dörren. Vilken syn den skulle få som kommer in när man sitter helt naken på toan 😀 haha.

Men i alla fall så ser jag fram emot denna dagen. Är fylld med energi från gårdagen då jag först spenderade hela förmiddagen på Celinas balkong där hon bjöd på matchate. Efter det gästade jag vegopodden vilket var fantastiskt kul (meddelar er när avsnittet är ute) och sedan hade jag återförening med min älskade Viktor. Har inte träffat honom sedan inspelningen av Fångarna på Fortet i början av sommaren så det var verkligen kul. Han följde med hem för att kolla på lägenheten för första gången. Lägenheten är just nu värre än någonsin! Ojoj det är en hel byggarbetsplats. Det har liksom bara blivit värre och värde för varje dag. Tror att det kommer vända om någon vecka för att gå mot det bättre. Just nu väntar vi på leverans av kakel, bänskiva och täcksidor till köket. Innan det har anlänt så går det inte att göra något. Håll tummarna för att det dyker upp snart!

Nej nu ska jag sätta fart här och göra mig redo för att Lisa ska komma hit. Har glömt berätta det men för ett år sedan så anställde jag Lisa som fotograf och sedan dess har vi jobbat ihop ca 1 dag i veckan. Men från och med några veckor tillbaka så har Lisa börjat jobba för mig ca 3 dagar i veckan. Bästa teamet! 🙂 Ha en fin dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind