Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ETT RIKTIKT NICE RUMPPASS

Tights från Gina Tricot HÄR (adlink) // Linne från Nike (gammalt)

God morgon älsklingar! Hoppas ni mår toppen! Det gör jag i alla fall. Var på gymmet här om dagen och körde ett sådant bra benpass. Det var länge sedan jag kände att jag hade en sådan kraft och energi. Fick galen träningsvärk i rumpan efter detta passet då jag återinfört några gamla godingar som utfall i Smith, liggande benpress och Wargens buttkiller.

Riktigt oskön bild på mig fick ni där 😀 Denna övningen, statiska utfall i Smith, är verkligen hatkärlek men en av de övningar som tar mest i rumpan på mig. Brukar helt seriöst må illa och tro att jag blivit sjuk när jag kör denna övningen. Konstiga är att det alltid går över så snart jag är klar med övningen. haha. Har ni inte testat så måste ni göra det.

Här kommer hela mitt pass jag körde:
15 min crosstrainer
8/sida statiska utfall i Smith 40kg X 3
12 liggande benpress 120 kg X 3
15 höftlyft med vikt X 3
12 latsdrag X 3
10 ”wargens buttkiller” X 3

Hoppas ni fick lite gyminspo 🙂 Kan även tillägga att mina nya tights från Gina är så sköna och kostade bara 149kr. Kolla in dem HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind