Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LÖJLIGT GLAD AV BLOMMOR

God morgon älsklingar! Kan inte fatta att det redan är fredag. Jesus vad fort denna vecka gick! Idag så åker jag och Alex till Åmål för att imorgon gå på en av mina bästa vänners bröllop. Tar med mig näsdukar i förberedande syfte för att jag är såååå blödig på bröllop. Börjar alltid gråta när bruden kommer in i kyrkan även om jag känner henne eller ej. Haha.

Men nog om det så måste jag berätta om gårdagen. Hade underbara Lisa här hos mig för att fota och filma till mina kanaler. När vi var på väg till mataffären ringer det från blombutiken jag precis gick förbi och sa att de hade ett bud till mig som skulle levereras. Eftersom jag var precis utanför hoppade jag in och hämtade den finaste buketten med blommor. Det var från mitt youtubenätverk ENT som skickade stöd. Alltså hur fint?! Blev verkligen så himla glad! Att få blommor är också något av det bästa jag vet. För 5 år sedan så kastade jag dem, men nu är det bästa jag vet- Är det ett ålderstecken eller är det för att jag nu har en fin lägenhet att ställa dem i? Haha vet inte riktigt, vad tror ni?

När vi stod och fotade kom den sötaste lilla valpen och ville leka. Alltså det finns inget bättre än glada hundar. Mitt hjärta dör av kärlek när jag ser dem. Kan någon bara snälla komma på ett botemedel mot pälsallergi så jag också kan skaffa mig en lite vovve 🙂

Nej nu måste jag sätta fart! Har så mycket att göra innan vi ska bege oss iväg mot Åmål. Ha en grym fredag alla fina! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Min mamma är jätteallergisk mot hundar men vi har två Bichon Frisé som då ska vara allergivänliga vilket dom faktiskt är. Nu är det olika från person till person hur man reagerar men om du verkligen vill ha hund är mitt tips att hälsa på olika uppfödare som har t.ex. bichon frisé (som i övrigt är härligaste rasen) för att se hur du reagerar på det 😀

  Linnea 2017-08-19 11:06:56
  Svara
 • Det finns ju mer allergivänliga hundar ? pumi, pudel, bichon frise och liknande. Är du väldigt sugen på en liten vovve kan det ju vara värt att prova ?

  Jennifer 2017-08-19 10:37:35
  Svara
 • Underbart med blommor! 🙂

  Lova 2017-08-18 21:22:12 http://nouw.com/lovamolin
  Svara
 • att få blommor är nog bästa jag vet <3

  Daniella - 138 kg till 55 kg 2017-08-18 19:51:49 http://daniellachanelle.com/
  Svara
 • Hej Ida!
  Det går att vaccinera sig mot pälsallergi, jag själv håller på att vaccinera mig mot björkpollen. Vaccinationerna går till på liknande sett, först får du en/två sprutor varje vecka, sedan varannan, var fjärde och slutligen var sjätte. Så håller du på i 3 år, kan låta länge men för min del, som precis avverkat ett år, märker redan stora förbättringar! Bara ett tips om du vill åtgärda din allergi. Jag går på Aleris på Östermalm och dom är jätte trevliga och bra, men du kan säkert kolla upp andra alternativ om det passar bättre.
  Kram!

  Cecilia 2017-08-18 09:57:50
  Svara
  • Svar på Cecilias kommentar.

   Åh bra tips. Har hört om dessa vaccinationer men har aldrig hört vad folk tycker om dem och om de funkar? Vad är det de sprutar in? Inte kortison va? Var det svårt att få tid? Kram

   idawarg 2017-08-18 10:00:07
   Svara
 • Så fint av dem! Det är alltid så härligt att få blommor, både för att det är fint att ha hemma och för att det känns som att det betyder något!

  Josse 2017-08-18 09:54:12 http://finatander.se/
  Svara
 • Så gulliga bilder :). Sen fint att du fick blommorna med :).

  Känner samma gällande allergi min blev dock bättre mot hundar när jag gick på hyposensibilisering, kunde tidigare inte besöka människor med hund nu kan jag busa med hundar och borra huvudet i deras päls helt utan problem :D, samt klappa 😀

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-08-18 08:59:30 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Älskar också blommor! Blir alltid så glad när jag kommer hem och där ligger nya buketter hemma, köpa av mig själv haha

  Karolina 2017-08-18 07:33:36 http://nouw.com/lifestyleinspo
  Svara
 • Hej Ida! Jag har problem med min mage och misstänker att jag har en fiberöverdos.. Därför tänkte jag börja att utesluta fibrer helt ett tag och sedan introducera fibrer lite i taget när min mage har lugnat sig (är alltid uppblåst).

  Min fråga är om det finns livsmedel som är veganska och så att man kan få i sig fullvärdigt protein som inte är fiberrika? Eller har du något annat tips? Innehåller tofu fibrer?

  Har varit vegan i två år (äter inte böner eller för mycket fett, inte heller gluten).

  Kram

  Linnea 2017-08-18 07:21:16
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej Linnea! Oj det var en bra fråga. Proteinpulver innehåller säkert inget fiber. Äter du mycket raw food? Tillagar man maten så blir den ju mer lättsmält. När jag var som värst så funkade inte heller fibrer. Då åt jag till största del kokad eller ångkokas mat. Införde sedan långsamt rå mat som sallad, frön och lite linser/bönor. Nu funkar det mycket bättre. Kram

   idawarg 2017-08-18 09:52:28
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind