Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGS ATT TA TAG I TRÄNINGEN

God morgon älsklingar! Planen var att jag i helgen skulle träna, yoga och ta det lugnt men har istället suttit i två dygn och svarat på kommentarer och mail. Inte lätt alltså men ville ändå försöka svara på så mycket jag kunde. Har varken haft tid eller ro till att ta mig till gymmet eller att njuta av ett yogapass i helgen men idag känner jag mig redo att ta tag i träningen igen. Tror att jag ska försöka ta mig till gymmet för ett benpass då jag är väldigt taggad på att träna lilla rumpis 🙂

Känner dock att jag behöver lite ny inspiration till min gymträning. har ni några bra övningar att tipsa om som jag bara måste testa? Vilken är absoluta favoritövning för rumpan? Tell me 🙂

Ni hittar tightsen HÄR (adlink), skor och topp adidas.

Sedan, hur fin är inte denna outfit? Man ser inte riktigt hur fina tightsen är på bilden med hålen på sidan längst ner är en jättefin detalj och jag gillar verkligen plommonlila 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Ida! Jag måste bara berätta hur grym jag tycker du är!

  Jag är ny på det här med kosttillskott men min magkänsla sa att jag kunde lita på Welloteket. När jag hade köpt mina produkter insåg jag att det är en god idé att läsa på ingredienserna så det inte är lureri och alla produkter jag köpte verkar ju för tusan vara awesome, enligt helt oberoende källor! Efter många googlingar förstår jag att det är vanligt med knasigheter (t.ex magnesium med magnesium som kroppen inte kan ta upp). TACK för att jag kan känna mig trygg på din sida! ??

  Jag hoppas att du mår bättre snart och att du är snäll mot dig själv efter allt.

  Sara 2017-08-15 23:27:40
  Svara
 • Jättefint :D.

  Om du får en massa tips kan du inte lägga upp dem här sen 😀

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-08-15 21:34:51 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Tycker benpress med ett ben i taget tar supermycket i rumpan ?

  Sofia 2017-08-15 19:59:14
  Svara
 • Bulgariska utfall med kettlebells som vikter! Tar redan från första utfallet, superbra för rumpan 🙂

  Lovisa 2017-08-15 15:01:50
  Svara
 • Min favorit övning är, man står på ett ben håller i en kettelbell med båda händerna och sedan tippar man framåt och sen upp igen med rak rygg (som ett timglas) 10 st x 3 på vardera ben. Känns härligt skönt i benen och rumpan dagen efter 🙂
  Ha en fin dag. Kram 🙂

  Viktoria 2017-08-15 12:10:53
  Svara
 • Höftlyft med vikt så man klarar ca 10-12 reps och har man bootyband oxå! Bandet gör så det verkligen brinner i rumpan ? Annars raka mark med hantlar och bulgariska utfall ❤️

  Clara 2017-08-15 10:56:28
  Svara
 • Hoppas att du får till ett riktigt bra pass! Övningar för rumpa som jag gillar är clamshells. Det ser simpelt ut men bränner bra.
  http://hannafialotta.blogg.se/2017/february/hello-booty.html

  Hanna 2017-08-15 10:05:48 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Jag såg klippen på youtube igår, jag blev så arg av hur han betedde sig och klankade ner på dig. Fortsätt som du gör Ida, du är en stor inspirationskälla för mig och för många andra genom att bara vara den du är.
  Min favoritrumpövning är nog höftlyft, den bränner bra i rumpisen tycker jag, får oftast bra kontakt 🙂 Brukar/eller har du använt ett lyftarbälte någon gång eller vet hur man använder dessa? Har sett flera på gymmet som använder de vid tex marklyft och benböj, jag antar ju att det har med att hålla stabiliteten i bålen, men är det inte bättre att träna upp den utan ett bålstöd? Eller har jag missuppfattat dess innebörd? 🙂

  Kram!!

  Sabina 2017-08-15 08:23:00
  Svara
 • Hej fina Ida! hur kan man skriva till dig privat? Älskar din youtube och blogg!

  Ella 2017-08-15 08:19:06
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind