Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BUBBELPOOL I REGNET

God morgon mina hjärtan! I torsdags tog jag mig lyxen att ta ledigt från 15.00 och frammåt för att åka till min älskade barndomsvän Becka och hälsa på. Hon födde sin andra dotter för snart 2 månader sedan och eftersom jag har varit bortrest så har jag inte haft möjlighet att träffa lilla Vendela som också har det fina namnet Ida som mellannamn 🙂 PÅ bilden ovan är det jag och Beckas äldsta dotter Victoria. Vilken liten skönhet ♥

När vi åkte ut till Becka (jag och Navas på bilden ovan) så var det strålande sol och vi hade planerat att bada i Beckas nya lyxiga bubbelpool. Men efter vi lagat middag så började det spöregna, men det var inget som stoppade oss från att hoppa i plurret. Vi låg där i 1,5 timme och bubblade och pratade om livet. Så himla mysigt och eftersom poolen var riktigt varm så var det faktiskt mysigt att det regnade. Att hänga med riktigt goda vänner är verkligen det bästa som finns och man får sådan energi efter.

Nej nu ska jag laga lite frukost och göra mig redo för födelsedagsfirande för min fotograf och vän Lisa ♥ Ha en fin lördag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt