Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YOGAINSPO

(Reklamlänkar)
Sporttopparna (här!) // Rosa/grå matta (här!) // Rosa matta (här!) // Mattrengörning (här!) // Yoga hjul (här!) // Rulle (här!) // Tights & Shorts (här!) // Giftfria vattenflaskor (här!)

God morgon vänner! Jag har ju verkligen kommit in i det här med yoga och det känns även som att många av håller på med det också eller är intresserade av att börja. Tänkte därför dela med mig av lite yogainspo som gör yogan lite… färggladare. Haha. Jag har redan rullen, vattenflaskorna och en svart yogamatta från Casall men är så sugen på någon av de mattorna ovan. Vilken tycker ni är finast? Älskar verkligen grått och rosa tillsammans! Så himla fint!

Är också sugen på att införskaffa mig ett sådant yogahjul.Testade en klass med det i våras och det var ju så kul. Då körde vi mest styrketräning med det men man kan även ha det när man stretchar. Har ni några bra övningar får ni gärna dela med er 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Tycker du att flaskorna är lätta att diska? Är otroligt sugen på att byta ut mina plastflaskor mot en sådan men det känns inte som dom borde fungera så bra i diskmaskinen?

  Therese 2017-08-07 08:50:16 http://theresewiksten.se
  Svara
  • Svar på Thereses kommentar.

   Jag tar bara av skalet och ställer den i maskinen. Ibland diskar jag den för hand med en smal diskborste. Funkar bra för mig 🙂

   idawarg 2017-08-07 09:27:37
   Svara
 • Jag rekommenderar Mandukas Prolite, det är den bästa mattan jag haft. Dessutom rear Zalando ut några av färgerna just nu. https://www.zalando.se/manduka-prolite-fitness–yoga-maq44e003-j11.html. Tack för en inspirerande blogg!

  Lisa 2017-08-05 19:56:44
  Svara
 • Tycker yogamattorna från Grounded Factory är mycket finare 🙂
  http://groundedfactory.tictail.com/

  Heddan 2017-08-04 20:33:27
  Svara
  • Svar på Heddans kommentar.

   Ja de är superfina. Har du testat dem? Hade en förut men den var så halkig så har inte vågat köpa en ny :S

   idawarg 2017-08-05 12:04:29
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Har du testat att spraya lite vatten på den innan? Den ska ju vara optimal för hot yoga och sådan ”svettig” yoga, så dom brukar ju ge det som tips. Om det fungerar vet jag inte..
    Jag har en matta från dom, men har inte upplevt min som halkig trots att jag svettas väldigt lite. Däremot tycker jag den är väldigt len..nästan så jag blir distraherad och vill ligga och klappa den när jag ligger i savasana haha. Absolut en av mina favoriter av alla mattor jag testat, men tycker man att man halkar runt på den så fungerar det ju inte så bra.

    Therese 2017-08-07 08:46:06 http://theresewiksten.se
    Svara
 • Jag är också nyfiken på det där yogahjulet, det ser så spännande ut! Om du inskaffar ett Ida, så får du gärna ge lite övningstips. Hänger kvar här i kommentarfältet ifall någon annan har tips alt. kan tipsa om någon sida 🙂
  Trevlig helg! Kram

  Johanna 2017-08-04 16:04:39 http://www.devote.se/workoutplants
  Svara
 • Den rosa-grå mattan var riktigt snygg!

  Josefine 2017-08-04 12:21:49 http://daystyle.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt