Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FÖDELSEDAGSFIRANDE

God morgon älsklingar! Nu har vi lämnat älskade stugan i Bengtsfors. Känns lite sorgligt att man kanske aldrig mer kommer sätta sin fot där 🙁 Men får önska de nya köparna grattis till ett mycket vackert ställe. Eller så kan jag hoppas på att vi inte får sålt det. haha.

Många frågade varför vi ska sälja och det är för att min farmor tillsammans med hennes 3 syskon äger stället och det är bara min farmor som vill ha kvar det. Därför måste vi sälja tyvärr!

Men i alla fall så firade vi pappas 60-årsdag i torsdags. Började men skönsång, paket och blåbär på sängen. 

Sedan tog han och mamma sitt dagliga morgondopp. Så söta!

Sedan var det dags för mig att ta mitt första och sista dopp för året. Jag är verkligen en riktig badkruka och jag tycker det är smärtsamt att bada (som ni kanske ser på bilden) 😀 Men jag känner mig ändå tvingad att ta minst ett dopp varje sommar så jag fick passa på då semestern är slut på måndag.

Sedan kom som tur är solen fram och satt och torkade med farmor och pappa ♥

Pappa fick en stor stekpanna i födelsedagspresent som var så grym! Vill också ha en sådan men tror inte jag får ha en sådan på balkongen i Stocholm tyvärr. Jag grillade vegetariska hamburgare på den och det blev så himla gott!

Så mysigt att hänga med släkten! Här är en fin bild på min älskade farmor och mormor ♥ Önskade att de bodde i Stockholm så jag kunde träffa dem oftare!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt