Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BÖDA SAND

God morgon älsklingar! Vi fortsätter vår turné ner till Skåne och Ystad. Vi har fått tips om att vi bara inte får missa Ystad Havsbad så vi beger oss dit, men först kommer här några härliga bilder från vår vistelse på Öland och Böda Camping.

Vi har haft turen att ha haft 2 strålande dagar med helt blå himmel här. Böda Sand är utsedd till en av Sveriges vackraste stränder och det kan jag förtså. Så himla fint!

Dock var vattnet iskallt!!! Haha men nu är det en riktig badkruka som pratar 😀

Har träffat så många följare här på Campingen och har blivit överöst av både kärlek och presenter. WOW säger jag bara! När man kommer hem och det ligger 2 bananer med meddelande på utanför husbilen så blir man ju bara lycklig i själen ♥ Av dessa bananer blev det en smoothie med Inflamino protein, mynta och mango i. MUMS!

Hittade mig själv stå och chilla i hyllorna på Böda Campings mataffär. Haha så sjukt att se sig själv så där!

Har även tagit några löprundor och promenader i skogen. De har flera motionsspår som är så himla fina! Älskar verkligen att vara i naturen i en riktig skog. Älskar Stockholm men kan ibland sakna att vara ute i ”riktig” natur utan en stor motorväg några 100 m bort.

Är verkligen så glad att mitt hjärta gick med på min lite udda och icke stureplansvänliga idé om att köra en Campingturné. Hans första reaktion på förslaget var ”Är du helt sjukt i huvudedt!”. Haha men med lite införsäljning så gick det tillslut hem och han älskar det.

När man pratat med vänner och affärskontakter i Stockholm som har frågat vad sommarplanerna är och man säger att man ska på husbilssemester i Sverige har reaktionerna varit detsamma. De tycker ju att man är helt galen! De förväntar sig att man ska säga att man ska till Gotland en sväng för att sedan åka till Nice, Marbella eller Ibiza och sedan kanske en sväng till Båstad och spruta champagne. Snark, kom på något nytt vettja! Haha.

Nej nu ska jag sluta babbla. Ha en fantastisk dag älsklingar! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh ja Ystad havsbad är super, eller hela kusten mellan Trelleborg och Ystad är superfint att stanna till vid, då kan ni parkera bilen precis vid vattnet och sova där. Skanör- Falsterbo är också väldigt härligt 🙂 men som sagt kustvägen mellan Trelleborg och Ystad via Smygehuk är underbar!

  Julia 2017-07-11 15:03:39
  Svara
 • Ser underbart ut!
  Ser nästan ut som du/ni är utomlands med, om man hade bara sett bilderna på vattnet/stranden X)

  Caroline 2017-07-11 14:17:59 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Går i tanken om att bli vegan, äter laktos o h glutenfritt samt inget rött kött, men har svår ibs och funktionell dyspepsi , vill inte ta massa läkemedel, då min lever tagit skada plus att jag har anemi ! Skulle vilja höra om en vegansk kost innehåller fullvärdigt protein ? Hur får du i dig järn och hemjärn? Hur ställer du dig till sojaprodukter ? Såg att du inte konsumerar dessa, men tofu är ju gjort av soja? Önskar lite feedback på just sojahysterin som råder nu!! Du är bäst!! Älskar och insperaras av dig och din livsstil !! Kraaam??☺️

  Felicia 2017-07-11 13:55:05
  Svara
 • Vad kul ni verkar ha det ?.

  Merce 2017-07-11 10:24:27 http://meerc.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind