Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VECKANS ENDA PASS

God morgon älsklingar! Så skönt att vara hemma i Sverige igen även om det bara är en snabbis. Åker faktiskt till Barcelona i veckan vilket jag verkligen ser fram emot. Alla Barcelonatips är mer än välkomna! Vilka restauranger är bäst? Vad får man inte missa i Barca? Snälla berätta! 🙂

Idag så ska jag snart möta upp Lisa och filma en video och sedan ska jag nog ta mig till gymmet. Har bara kört ett pass hittills i veckan och det blev löpning. Gymmet i Frankrike hade bara cardio maskiner och jag var faktiskt lite sugen på löpning så det fick bli ett lätt intervallpass.

5 min power walk
1 min löpning + 1 min power walk X 35 min
5 min power walk

Avslutade med 15 min yoga

Så härligt att springa loss och stretcha ut efter flygresa och mycket stillasittande och massa mat i form av bröd, pasta och burgare. Nej nu är det dags att sätta fart på denna dagen. Ha en grym lördag alla! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Du måste äta frukost på Lulu!! Världens godaste smoothiebowls och avokadotoasts där! Annars kan jag även rekommendera Flax & Kale, Brunch & Cake för frukost/lunch eller Surf house och MakaMaka för lunch/middag. Cerveceria Catalana har bästa tapasen 😉
  Trevlig resa!

  Sofie 2017-06-18 17:16:40
  Svara
 • Sensi heter en finare restaurangkedja i gótic kvarteren! 4 restauranger, vi besökte tre av de pga såååå bra

  Matilda 2017-06-18 10:54:18
  Svara
 • Hej Ida! Tack för en superbra blogg.
  Jag hoppas du kan hjälpa mig antingen här eller om du har tid att slänga iväg ett mail.

  Jag har ulcerös kolit och får riktigt tunga mediciner för det som jag antagligen kommer få äta resten av mitt liv. De innefattar skrämmande biverkningar och man får inte vara i solen.

  Jag försöker undersöka om en kostomläggning kan hjälpa mig men det är också en djungel, stärkelsefritt, glutenfritt, mejerifritt, vegetariskt eller inte osv… så tänkte fråga om du har några tips för mig? Har du träffat eller hört från folk med liknande om förbättringar på den ena eller andra kosten?
  Tacksam för svar!!

  Gabriella 2017-06-18 07:31:32
  Svara
  • Svar på Gabriellas kommentar.

   Jag har Crohns och använder kortison när jag mår som sämst. Du behöver högst troligast träffa en dietist för att se vad som funkar för just dig, men jag blir hjälpt av att äta mer vegetariskt, undvika alltför fiberrika produkter, mejeriprodukter, socker och kaffe. Det är helt klart en livsomställning men det går. En vän till mig som har just UC upplever att hon blivit bättre genom att dricka aloe vera. Hoppas du får må bättre snart!

   Märta 2017-06-20 20:57:07
   Svara
 • Låter härligt :D.

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-06-17 13:49:10 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej Ida!
  En fråga, har du slutat med MSM? Såg din senaste matvlogg och då verkade du inte äta det? 🙂
  Jag har bott i Barcelona och definitivt rekommendera att vandra runt i gamla kvarteren ”el born, el gótico”. En mysig plats för picknick är att vandra upp till ”los bunkers”, utan tvekan Barcelonas bästa utsiktsplats! 🙂
  Har du lite mer tid kan du ta tåg eller bil till Castelldelfels eller Sitges för att besöka en bättre strand än den som ligger mitt i stan!
  Ta en runda på ”La Boquería” och köp fantastisk god färsk frukt!
  Tips på topprestaurang (min favvo!) med mycket veganskt är Flax & Kale!
  Hoppas du får en riktigt härlig resa! Barcelona är en fantastisk stad!
  Kram

  Emma 2017-06-17 10:22:14
  Svara
 • Hej ida tycker att du är en grym tjej och jag älskar din blogg!

  Jag tränar hemma( billigt och bekvämt) och har gjort det i 6 månader. Kör cirkulationsträning ( 2x i veckan) rumpträning (2x) i veckan.
  Men!!! Har märk att min rumpa har försvunnit! Vilket är jättetråkigt

  Hur ska jag får in rumpa tillbaka, ska jag köra 50% cirkulation och 50% rumpträning. Eller 70% rumpträning och 30% cirkulation ?
  Hur ska jag äta för att få en fin rund rumpa, har läst att: (avokado, nötter, grekisk yoghurt är bra för rumpan)?
  Hur mycket ska man äta?

  christa 2017-06-17 09:41:30
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt