Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HEJ FRÅN FRANKRIKE

God morgon älsklingar! Ligger i sängen på mitt hotellrum i Frankrike och har precis vaknat. Första gången sen typ 2009 som jag bloggar från mobilen ? Wi-FI här är kaos och ligger helt nere så därför blir det här en liten Mobilblogg. Har varit riktigt dålig på att ta bilder och de bildena ovan är de enda jag tagit hittills. 

I alla fall har vi det fantastiskt och har träffat massa nya härliga människor. Idag har jag en ledig dag och imorgon blir det inspelning av programmet jag ska medverka i. Så idag blir det att njuta av det härliga vädret och ett liter träningspass. 

Hoppas ni har det magiskt i Sverige! Puss, i 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej!

  Såg precis din video där du inreder kontoret. Så fint! Ser att du har en ergonomisk stol. Funkar den? Värd att köpa? Jobbar också hemifrån och köpte den billigaste stolen på Ikea (inte så smart) och nu får jag rejält ont i ryggen när jag sitter på den. Vill inte göra samma misstag igen…

  Ha en fin dag!

  Alexandra 2017-06-13 16:19:06
  Svara
 • Hej Ida!
  Eftersom du har sån grym koll på mat osv tänkte jag att det var bra att vända sig till dig: jag har vart matförgiftad sedan i fredags och inte fått behålla någon mat sedan dess, idag är det första dagen som jag faktist känner att jag kan få i mig någonting, därför är min fråga till dig om vad som är snäll mat för magen? Har än så länge ätit smörgåsrån och lite välling men skulle verkligen behöva något mer. Söta saker som kräm, banan och isglass fungerar tyvärr inte. Har du något tips? Tack på förhand!!

  Frida 2017-06-13 13:48:44
  Svara
 • Fångarna på fortet!

  Erikamaria 2017-06-13 10:35:29
  Svara
 • Hoppas ni får till nätet då 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-06-13 10:19:21 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej!
  Vart är din jumpsuit från som du har på sista bilden? Sååå fin <3
  Kram kram

  Anna 2017-06-13 09:25:40
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt