Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CIRKELTRÄNING PÅ GYMMET

God morgon älsklingar! Den här veckan har varit helt galet stressig och träningen har verkligen fått lida. Har i alla fall fått ihop 2 pass och kommer inte hinna med mer då jag idag drar till Frankrike för att medverka i en TV-inspelning. Ska bli jättekul men shit vad nervis jag är nu!

Fick ihop ett pass i torsdags då jag körde 2 st små cirklar då en av övningarna var den på bilderna ovan. (Ursäkta de otroligt dåliga mobilbilderna men har man ingen träningskompis med så får man köra självutlösaren på telefonen haha.) Övningen ovan är i alla fall så bra! Jag har lite överrörliga skulderblad och måste träna massa styrka för ryggen för att hålla dem på plats och för att inte få ont. Den här övningen har verkligen hjälpt mig. Ni borde testa! Det är som ett enarmslatsdrag med rak arm. Superviktigt att rulla bak skuldrorna innan man börjar så axeln inte faller fram.

De andra 2 övningarna i cirkel 1 var armhävningar och höftlyft.

Här kommer hela passet jag körde…

Uppvärmning:
10 min crosstrainer

Cirkel 1:
10/sida enarmslatsdrag
10 armhävningar
15/sida enbenshöftlyft
X 3

Cirkel 2: 
15 latsdrag
30 utfall
15 hantelpress
X 3

Avslutade med:
10 marklyft X 3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Ida! Har du tips på någon bra och fin restaurang i Stockholm som erbjuder vegetarisk/vegansk middag? Jag ska till Stockholm med min pojkvän i helgen och jag har fått i uppdrag att bestämma vart vi ska äta middag! Så jag undrar om du har några bra tips på restauranger med vegetarisk och vegansk mat? 🙂 Gärna en mysig och lite finare restaurang. Tack för en sjukt bra blogg och youtube, du är bäst! Kram Maja

    Maja 2017-06-11 21:07:30 http://nouw.com/majasmind
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind