Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UTOMHUSPASS FÖR ÖVERKROPPEN

ARMHÄVNINGAR MOT BÄNK

MOUNTAIN CLIMBERS

DIPS

HOPPREP

VANDRANDE PLANKAN

UTOMHUSPASS FÖR ÖVERKROPPEN
10 Armhävningar mot bänk
20 mountain climbers
20 Dips mot bänk
1 min Hopprep
12 Vandrande plankan
X 3

God morgon mina vänner och glad måndag! Eftersom vädret har blivit så härligt så blir man ju taggad på att träna ute. Känns lite sådär att gå in på ett gym och köra. Därför tänkte jag ge er lite Inspo på ett pass för överkroppen som ni kan köra utomhus.

Är det för svårt så minska antal reps och är det för lätt så öka reps och/eller varv.

Vilka är på och testar veckans pass? Nu kör vi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida! Tack för en bra blogg och youtubekanal 🙂 jag undrar om du kanske skulle kunna visa lite övningar för att öka rörligheten i höften?
  Tack på förhand 🙂

  LInn 2017-05-31 08:36:20 http://linnriscolls.tumblr.com
  Svara
 • Jag är 16 år och är trött nästan hela tiden. Detta trots att jag sover minst 8 timmar per natt, tränar minst 3 gånger i veckan samt äter en balanserad kost. Jag dricker heller aldrig energidryck eller kaffe. Jag undrar därför om du vet ifall det finns något speciellt jag bör äta eller något kosttillskott jag borde prova? Tacksam för svar<3

  Anna 2017-05-30 18:32:42
  Svara
 • Roligt, jag gjorde nästan exact samma pass idag fast med squats. Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

  Sofia 2017-05-29 21:15:54 https://sofiacm.com/
  Svara
 • Ida, har du några bra förslag på övningar för armar etc där man inte behöver sätta i/eller använda händerna? Är opererad i min vänstra hand och får därför inte använda den vid träning. Därför är jag i behov av effektiva övningar där man inte behöver använda handen. 🙂

  Nathalie 2017-05-29 09:53:23
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind