Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NYA GARDINER TILL SOVRUMMET

God morgon finisar! Äntligen har våra kära gardiner anlänt. Jag har varit så nyfiken och spänd på hur det skulle bli! Jag anlitade hjälp av grymma Johanna (Instagram: @joelhome) som har podden Trendpodden för att hjälpa till med både färgval på väggarna och gardiner. I sovrummet så ville vi satsa på riktigt fina gardiner + att de skulle vara mörkläggning. Vi har så högt till taket (3,30m) att det inte går att köpa färdigsydda tyvärr. Det gjorde att vi var tvungna att lägga en liten (ganska stor) slant på just dessa gardiner som vi ville ha hela vägen upp till tak. Hade lite ångest för kostnaden men nu när de kom så känns det så bra. WOW vad jag älskar dem! Det är verkligen skillnad på specialsydda gardiner och färdigköpta.

Vad tycker ni? Jag ska försöka ta bättre bilder när vi röjt undan lite också 🙂 Nu är det bara 3 rum kvar som ska ha gardiner så har ni tips på snygga färdigsydda som är 3m långa så please, give it to me! 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Vilken butik kommer gardinerna från? Letar också nytt till vår lägenhet.

  Emelie 2017-12-10 19:21:44 http://emeliepisano.vimedbarn.se
  Svara
 • Jätte snygg färg på väggarna! Vad är det för färg?

  malena 2017-12-06 12:52:42
  Svara
 • Hej fina Ida! Vart har ni köpt denna matta? Superfin!!

  Jennhy 2017-08-17 10:43:20 http://www.jennhyolsson.se
  Svara
 • WOW!!

  Bunny 2017-05-08 12:19:44 http://bunnydrugz.blogg.se
  Svara
 • Mäktigt snygga gardiner!

  Caroline 2017-05-07 21:39:15 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • Hej ida!!
  Jag har en fråga, varje dag så fort jag börjar äta efter frukost oså, så börjar min mage svullna. Och sen är den svullen hela dagen. Jag har prövat med olika frukostar, undviker mjölk och mjöl osv, men blir ändå svullen? Tips på hur jag kan göra?:( inte alls kul att gå runt med svullen mage hela dagen…. tack för svar!!!!

  Sofia 2017-05-07 12:07:43
  Svara
 • Hej Ida!! Jag hoppas du ser detta! Jag skriker angående msm, som jag ska köpa nu, jag ska nog köpa i tablettform då jag är lite dålig på stt dricka sådant annars om de smakar konstigt, men hur gör jag då? De står att jag ska äta 3 st på morgonen och sen kan jag öka? Hur ökar jag sedan då? Vore sååå tacksam om du kan svara mig i ett mail så jag verkligen ser de. Mvh Anna? Kram! ?

  Anna 2017-05-06 20:11:53
  Svara
 • Alltså wooooow <3 så jävla snyggt å coolt!

  Linnea 2017-05-06 18:11:51
  Svara
 • Så fint

  Louise 2017-05-06 12:10:16
  Svara
 • åh vilka fina!!

  Emma 2017-05-06 10:42:50 http://www.emmae.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind