Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DET PINSAMMASTE JAG GJORT

♥ Video i samarbete med Bonusway ♥

God morgon älsklingar! Hoppas ni har en fin helg och glad valborg på er. Jag vill bara säga att ni måste se min nya video jag postade idag. Det är något av det pinsammaste jag gjort fast så sjukt kul var det! Jag låtsas nämligen ta studenten för en dag och går runt i Stockholm och gör sjukt jobbiga utmaningar. När jag kollar på videon fattar jag inte hur jag vågade? haha. Hoppas ni gillar videon 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Ska kika 😀

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-04-30 21:58:48 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej Ida, för något år sedan gjorde du ju ”hitta träningskompis-inlägg” eller vad man ska kalla dem. Där man kunde kommentera ort och sådär och sen kanske någon nappade på det, kan du inte göra så igen?:)

  Felicia 2017-04-30 21:05:09
  Svara
 • Haha hade jag tagit studenten hade jag lätt hyrt in dig som stämningshöjare! =)

  Mona 2017-04-30 21:02:25 http://www.monadoust.se
  Svara
 • Haha älskar det! Du är så himla härlig???

  Louise 2017-04-30 12:12:53
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman