Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YOGA HEMMA

God morgon hjärtan! Nu är jag tillbaka i Stockholm igen efter en sjukt härlig vecka hos mamma och pappa i Åmål. Har verkligen haft det så härligt och känner att jag fått massa ny energi. Köpte medlemskap på YogoBe för 2 veckor sedan som jag körde varje dag nere i Åmål. Så sjukt härligt och bra när man inte har tillgång till gym eller yogaklass. (Reklam för YogoBe) Har tidigare gjort samarbete med dem och då fick jag en kod IDAWARG som ger 14 dagar gratis träning hos dem. Koden gäller fortfarande så passa på om ni också vill testa.

Jag körde i alla fall 1,5 timmes yoga med bästa Jossan 2 dagar i rad. Älskar ju hennes yogapass och när hon åker till Indien hela tiden så får jag helt enkelt ta hennes yoga pass via nätet istället.

De här krigarpositionerna är så jobbiga tycker jag. Har alltid haft tufft för statiska benövningar. Jägarvila kan vara det värsta jag vet! haha.

Den här övningen tar så galet mycket på mig och efter en minut i denna är smärtan total! Jesus vad den kommer åt ett stelt område i höften på mig!

Passet jag körde innehåller även massa höftöppningar vilket är så härligt! Körde hennes pass på 90 min för Avancerade. Inte riktigt det passet jag skulle rekommendera att börja med men för mig passar det bra då jag gillar utmaningar.

Helt död och skakis efter 1,5 timme. Men sådan underbar känsla i kroppen! Hoppas ni fick lite yogainspo 🙂 Ha en fin dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej Ida!

  Jag tränar mycket själv och tar proteinpulver efter passen. Jag använder det från star nutrition i double chocolate MEN problemet är att jag blir så uppsvälld av detta. och lite fisig hehe. Jag tror att det grundar sig i proteinpulvret för när jag inte tränade och då inte tog detta blev det inte alls så här… Har du något tips på något proteinpulver som kanske är lite skonsammare för magen, om det nu är det som är problemet? 🙂

  Kram

  Rebecca 2017-04-19 19:40:15
  Svara
 • Åh det här ska jag testa 😀

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-04-19 17:17:40 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej! Jag och min klasskompis går andra året på gymnasiet och har ett UF-företag. Vår produkt är en veganskt bakbok som vi har designat själva och som innehåller våra favorit recept! Kika gärna in på vår Instagram eller Facebook-sida, ”Mumsa Veganskt”. För att se vår produkt och annat skoj

  Svara
 • Hej! Jag och min klasskompis har ett UF-företag där vi har har designat en bakbok, där vi har valt ut våra favorit recept på veganska kakor och bakverk. Kolla gärna in vår instagram eller facebook-sida! Där hittar ni vår produkt och annat skoj!

  Ajda 2017-04-19 13:15:25
  Svara
 • Kanske borde testa på sådant långt yogapass själv.
  Har själv bara infört mer och mer ”yogastretchövningar” under mina träningspass. Samt att jag som OFTAST har ett kortare stretchpass, jämt innan som jag avslutar mina träningspass.

  Och som Emma skrivit innan här. Så är jag också väldigt nyfiken på parasitrensningen.
  Och ja, det vore kul om du skrev ett inlägg om just det 🙂

  Caroline 2017-04-19 10:08:07 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • Om inte folk på Youtube är intresserade av din parasitrensning kanske du kan skriva om den här istället? (eller ge tips på vart man kan läsa mer) Jag är väldigt nyfiken på det 🙂 <3

  Emma 2017-04-19 09:08:03
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sanne Alexandra
Mode
Chrystelle Eriksberger
Man
Niklas Berglind
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk