Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MIN PÅSK

God morgon vänner! Hoppas ni hade en riktigt fin påskafton! Min blev bättre än förväntat då det stod på vädret att det skulle bli kallt och snö/regn men blev istället strålande sol hela dagen. SÅ UNDERBART!

Först var vi nere och kollade på påskparaden, efter det tog jag en solig promenad och sedan åkte vi hem till mina kusiners stuga.

Vi fick finbesök där. Alltså hur vackra är inte svanarna?

Sedan blev det den årliga påskäggsjakten med kusinerna. Alltid lika spännande 🙂

Efter det blev det påskmiddag. Min bestod av sötpotatis, currytofu, sallad, avokado, ananas, melon och groddar. MUMS!

Sedan  hoppade jag studsmatta med kusinerna och spelade spel tills 22 innan vi åkte hem igen. SÅ mysig påsk!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida! Nu har jag en fråga som jag tror många undrar över också! Varför är du så fixerad över din kropp? Varför täter du tex aldrig en skål vegansk glass eller godis. När man ser att du äter det när du är ute osv tar du jätte lite. Är du säker på att du inte har ätstörningar kvar? Eftersom du tänker hela tiden på vad du äter och du måste röra dig hela tiden? 🙂

  J 2017-04-16 18:01:50
  Svara
 • Hej Ida, jag tycker att du är så sjukt inspirerande!!
  Nu har jag haft ett väldigt långt uppehåll från dansen, men är sugen på att börja igen så ska försöka ta mig in på någon uttagning till hösten. Vill såklart vara så förberedd som möjligt, och fastän jag är ganska vältränad så vill jag komma mer i ”dans-form”. Vill inte gå ner i vikt elr bli smalare, utan få mer uthålliga muskler som klarar av att dansa på hög nivå. Hur såg dina träningsprogram ut när du dansade? Har du några tips på vad jag borde träna och fokusera på för att komma i den ”optimala” dans-formen?
  Puss och kram, Julia

  Julia 2017-04-16 16:29:13
  Svara
 • Vad härligt det ser ut! 🙂 Glad Påsk!

  Lovisa 2017-04-16 10:37:33 http://nouw.com/lovisaelsa
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind