Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

EN MÖRK DAG

Det är ingen god morgon idag. Jag borde vara överlycklig då jag ska flytta in i mitt drömhem idag men jag är rädd och ledsen. Igår 14.43 så ringde min pojkvän mig när jag var på gymmet för att prata med mig medan han tog en promenad hem genom Stockholm. Helt plötsligt blir det tyst i telefonen och jag hör bara nej, nej nej, det här är inte sant. Det här är det sjukaste jag sett! Jag frågade vad han menade och det blev helt tyst i telefonen. Sedan får han fram att han ser döda människor och en människa utan ben. Jag trodde fortfarande att han skämtade men fattade snart att så inte var fallet när han började prata med andra människor om vad som hänt. Mitt hjärta stannade och tänkte direkt terror! Jag fick ingen kontakt med honom utan sa bara spring spring spring. Han sprang mod Odenplan och tog en taxi hem.

Lastbilen som körde ihjäl och skadade männikor på Drottninggatan igår hade kört förbi honom precis innan han korsade Drottninggatan. 

Luften har gått ur mig och jag har just nu tappat hoppet. Jag kunde blivit av med min pojkvän igår. Människor blev av med sina nära igår. HUR är det möjligt att människor kan vara så grymma? Varför?! Jag vet att sådana saker händer dagligen på andra ställen i världen men när det blir så nära så förstår man på ett annat sätt. Fan fan fan säger jag bara.

Hoppas ni alla är ok och att ni är omgivna med era nära och kära.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Snart ett år sedan.. Så hemskt! En av mina kompisars vänner var på platsen och såg allt, känns fortfarande helt overkligt. Tur din pojkvän klarade sig!

  Viktoria 2018-02-01 16:43:29 https://xn--designervskan-jfb.se/
  Svara
 • Det är så fruktansvärt. Och så orättvist. Oskyldiga människor. Vilken tur att han klarade sig!
  Min nioårings klass hade varit på bio på Drottninggatan. De kom ut precis där lastbilen kört ca två minuter efter att den kört förbi. De fick vända och springa i panik. Blev omkullknuffade av vuxna med panik som sprang över barnen som trillade. Kan inte låta bli att tänka – två minuter, 120 sekunder, 34 st nioåringar…

  Tessan med tre 2017-04-13 12:57:47
  Svara
 • Så hemskt! Gråter bara jag tänker på det!! Massa styrkekramar till dig!

  Sandra Johansson 2017-04-11 18:03:29 http://juicedetox.se/
  Svara
 • Så hemskt! Kramar till er. <3

  Hanna 2017-04-10 21:15:57 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • fruktansvärt! 🙁

  Skickar massa styrkekramar och kärlek! Tänker på er! <3

  Katja 2017-04-10 11:30:21
  Svara
 • Vill bara skicka styrkekramar i allt detta jobbiga ?

  Sofie 2017-04-09 21:42:26
  Svara
 • <3<3<3 Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

  Hedda Söderberg 2017-04-09 18:38:30
  Svara
 • så himla fruktansvärt! :(((((( <3

  Svara
 • <3<3<3<3 Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

  Hedda Söderberg 2017-04-08 19:32:45
  Svara
 • Det är fruktansvärt! Vilken tur att Pärlan klarade sig… krama honom extra hårt. Hoppas flytten går bra iaf

  Carola 2017-04-08 19:15:01
  Svara
 • <3 <3 <3

  vicky 2017-04-08 18:18:09
  Svara
 • Hej Ida! Du är väldigt nyttig och tänker mycket på vad du äter, och det är ju jätte bra men är det knte jobbigt att vara så fixerad med vad du äter jämt? Varför ska du äta allt gluten, allt nyttigt och röra på dig i princip hela tiden.
  Vill du inte äta lite onyttigt ibland och sluta vara fixerad med allt med kroppen osv. Mvh 🙂

  V 2017-04-08 16:04:21
  Svara
 • Stor kram till er <3

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-04-08 16:03:31 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Styrkekramar till er. Såg Pärlan på tv4 igår när han berättade om det han varit med om. Så fruktansvärt och hemskt. Tankarna går till alla offer och deras familjer. Ta hand om er <3

  P 2017-04-08 12:24:59
  Svara
 • Usch vad hemskt! Ta hand om varandra. Idag måste vi stå starka.

  Jenneli 2017-04-08 11:46:38 http://www.nouw.com/Jenneli
  Svara
 • Hej Ida,
  Jag hoppas att du känner igen mig… din Tremänning från Tyskland.
  Jag var jette orolig igår när jag såg detta i Nyheterna o skrev direkt till Victoria o pratade med henne.
  Jag hoppas at du o Alexander mår lite bättre nu när det har blivit lite lungnare.
  Hör gärna av dig till mig.
  Tänker på er !
  Kram Lisa

  Lisa 2017-04-08 10:27:12
  Svara
 • Kram ❤️

  Frida 2017-04-08 09:57:05
  Svara
 • <3

  Rebecca 2017-04-08 09:35:42
  Svara
 • Grymt glad för din skull, att Alexander kom hem säkert!

  Men det är fruktansvärt för alla de drabbade, och hoppas de verkligen får tag på idioten/idioterna till detta!
  Ingen ska vara med om detta i Sverige, Europa och inte någon annanstans i världen heller!

  Men jag hoppas att du och Pärlan både gör det bästa utav det med flytten, samtidigt som ni är extra försiktiga nu under den närmaste tiden!
  Ta hand om er, och hoppas ni mår bättre efter denna fruktansvärda chocken och terrorn som jag skett!

  Caroline 2017-04-08 09:05:59 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • Styrkekramar till dig och din pojkvän<3 fruktansvärt att han behövde bevittna det han gjorde.
  Har en syster och bror som också kunde ha blivit skadade eller värre igår och det får en att tänka så mycket.
  Svårt att förstå hur människor kan göra sånt här:(
  Tänker på alla nära och kära till offren, vill bara ge kärlek till alla dem också<3
  Ta hand om dig och din pojkvän, hoppas ni känner er någorlunda okej snart igen och ni ska veta att ni båda två är en inspirationskälla för många. Massa kärlek<3

  Isabella 2017-04-08 08:45:32
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind