Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UPDATE PÅ NYA KÖKET

Hej älsklingar! Det här med att renovera och flytta tar så sjukt mycket tid! Hann inte ens skriva ett blogginlägg tills idag igårkväll då vi packade tills 23 igår. PUH! Imorgon flyttar vi på riktigt och vi kommer flytta rakt in i renoveringen då den inte är klar på långa vägar. Haha men det ska ändå bli skönt att flytta 🙂

Köket är inte klart men det börjar likna något. Vill ni se hur det ser ut just nu kan ni se det på videon ovan 🙂 Nu ska jag iväg till kontoret och ha möte ed Wellogänget, sedan lite träning och sedan hem och packa igen. Woop! Ha en fin fredag vänner! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀
  http://nouw.com/heddasöderberg

  Hedda Söderberg 2017-04-08 19:33:00
  Svara
 • Bästa bästa Ida! Du är en utav mina absolut största inspirationer och en motivationkälla! Har länge haft en ätstörning och är på god väg ifrån det. TACK för att DU WARGEN har vrålat lite vett i mig 😉 Haha, men nuu, till min fråga; Vad har du för veganska förslag på topping till gröt? Har idag haft kvarg o sånt men min mage gillar det ej alls och bär ensam mättar inte tillräckligt :-/ Sen tänkte jag även höra vad du tycker är bra pålägg ist för ost/charkuterier?
  STOR KRAM <3

  Satu Koskinen 2017-04-08 02:35:41
  Svara
 • Roligt att följa hur det blir er lägenhet och skönt att se att ni båda mår bra!

  Lova 2017-04-07 22:44:16 http://nouw.com/lovamolin
  Svara
 • Hörde precis Pärlan på TV4 och började gråta ❤️ Änglavakt ❤️ Kramas från mig

  Ylva 2017-04-07 20:07:06
  Svara
 • Hej Ida,
  Jag undrar ungefär hur lågt du kommer om du kör intervaller när du springer 1 min och går 1 min i 30 – 40 min. Skulle vilja veta ungefär då jag springer utomhus och vill veta vilket spår jag ska ta.
  Kram kram ?

  A 2017-04-07 09:40:19
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Fannie Redman