Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

YOGA OCH BOKSLÄPP

God morgon mina älsklingar! I tisdags var jag på bokrelease för min kära vän Josefine för att fira hennes nya bok. Hon är inte bara en fin vän utan även en grymt bra yogalärare. Jag skulle nog säga att hon är en av de bästa jag haft. Det är väldigt svårt att gå på någon annans yogapass efter man har haft henne då man blir lite kräsen. Haha.

Självklart höll Josefine i ett härligt pass med magisk utsikt. Jag tog på mig en långärmad tröja innan  då jag frös men det hade jag inte behövt göra. Var så sjukt varmt i salen att jag efter 10 minuter fick ta av mig tröjan.

Riktigt härligt event och jag ser verkligen fram emot att läsa hennes bok. Jag har också blivit inspirerad att skriva en bok och ska på möte om det om några veckor. Om jag ska skriva en bok, vad tycker ni att den borde handla om? Jag har så mycket idéer men inser att jag inte kan trycka in allt i en och samma bok. Haha. Men om ni skulle läsa en bok av mig skulle ni då helst vilja ha en om kost och träning eller en mer personlig bok där jag berättar om min resa, ätstörningar, motivationstips?

Nej nu måste jag göra mig iordning för jag ska iväg till Marisol på healing 🙂 Ha en fin dag vänner! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Jag tycker att du ska skriva om din personliga resa – tankar från ungt barn till där du står idag! Det finns redan tusentals böcker om träning och kost, men däremot ingen om dig! Dig som person, dig som den fantastiska Ida som du faktiskt är…

  Jag har själv lidit av ätstörning och tycker att det vore ett intressant ämne att ta upp. Det behöver däremot inte betyda att hela boken ska handla om det, kanske några sidor eller ett kapitel. Det är få som faktiskt vågar skriva om sig själva, framförallt få som vågar vara ärliga… Instagram, bloggar och andra sociala medier visar endast upp livets goda, det behövs ett forum (kanske din bok?) som kan visa motgångar i samma utsräckning framgångar.

  Önskar dig ett stort lycka till på mötet!
  Kram<3

  Alice Månsson 2017-03-31 20:56:05 http://nouw.com/alicemånsson
  Svara
 • Jag skulle vilja att du skrev en bok som var ”en guide till lyckan” där du berättar vad du gör för att bli en lycklig människa. Tycker att du på så sätt kan få in både kost och träning OCH de mer personliga bitarna. En pepp-bok helt enkelt! Har letat länge efter en sådan.
  Kram!

  Hanna Louise 2017-03-31 20:46:42 http://hannalouise.itgirls.se
  Svara
 • Vad kul!! Kost o träning tycker jag verkligen! Det är ett ämne du verkligen har koll på, passion för och vart en del av under en lång tid. Du kan nog inspirera många med en sån bok.

  frida 2017-03-31 09:40:37
  Svara
 • Åh så spännande att du ska på möte om en bok :D. Jättekul :D. Tänker en bok om vegankost och träning :D.

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-03-30 23:24:40 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Skulle vilja läsa om din resa! Från Åmål, genom dina ätstörningar till den starka tjejen du är idag! Och din syn på hälsa! 🙂

  emilia 2017-03-30 16:42:33
  Svara
 • Hej Ida 🙂 Jag tycker absolut att du ska göra en bok om alla dina fantastiska recept. Vet inte på hur många ställen jag har dina recept nedskrivna. Hade varit kanon att ha det samlat i en bok. Jag hade köpt den direkt och tagit med den överallt 🙂

  Louise 2017-03-30 13:18:29
  Svara
 • En bok om din resa helt klart! =) Jag skulle utan tvekan köpa och läsa en sådan bok <3

  Amanda 2017-03-30 10:29:25
  Svara
 • Kost framförallt!! 🙂

  Anna 2017-03-30 09:49:05
  Svara
 • Vad kul med bokrelease! Om du måste välja så skulle jag hellre läsa en mer personlig bok om din resa. Men jag tänker även en bok som handlar om kost och träning utifrån att man är vegan. Kan tänka mig att utbudet på den typen av böcker inte är så jättestort. Men vad vet jag, nu spekulerar jag, hehe.

  Hanna 2017-03-30 08:55:10 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Hej!

  Vad kul att du kanske vill släppa en bok!! Ser fram emot att läsa i så fall haha. Jag tycker att du borde skriva om båda, din personliga resa och sedan kan du väva in typ hur du blev vegan och hur det gynnar hälsan osv. Tack för att du inspirerar mig varje dag!! <33

  Svenja 2017-03-30 07:49:12
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt