Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ATT GÖRA LISTA

Hej älsklingarna! Hoppas ni mår toppen! Helt GALET hur många det är som deltagit i tävlingen! I skrivande stund har jag fått in 2 614 motiveringar och det kommer fortfarande in nya. WOW säger jag bara, nu har jag att läsa igenom! Jag som alltid får beslutsångest över att välja vinnare i tävlingar! Haha.

Jag mår i alla fall toppen även fast jag är inne i en väldigt hektiskt period då det både är mycket med jobb men även renovering. Tror nog mer det är renoveringen som är mest stressande. Men jag har fokus på hur sjukt underbart det kommer bli när det blir klart!

En sak som är absolut svårast för mig med att vara egen och hålla i planeringen själv är att jag får dåligt samvete i slutet av dagen att jag inte åstadkommit något. Ofta får jag känslan att jag har jobbat hela dagen men inte hunnit något. Självklart är inte det sanningen men det är den känslan jag får. Det har jag nu löst så att jag börjat skriva ner vad jag gjort/ska göra under en dag för att bocka av och när dagen är slut kolla tillbaka på vad jag gjort för att se att jag faktiskt jobbat.

Så här såg min måndag ut…

Som ni och även nu jag ser så hann jag med en hel del. Inte riktigt allt då klippningen av vloggen tog mig nästan 6 timmar. Vill ni stödkolla på den vloggen bara för att det tog så lång tid att klippa kan ni göra det HÄR ♥ Haha.

I alla fall så kändes det så mycket bättre att ha den här listan att kolla tillbaka på så att jag kan se vad jag gjort och vara stolt och nöjd över min dag. Jag blir också mer effektiv när jag gör en checklista då jag annars glömmer vad det är jag ska göra. Så ett tips till alla er som har samma problem som mig är att skriva ner allt och bocka av. Någon som har fler tips får ni mer än gärna kommentera 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Hej! Varför jag skriver detta är verkligen inte för att klaga men jag undrar bara om du ska berätta vem som vann tävlingen och om du gör det när?

    ILYSM❤❤

    Elsa Strömberg 2017-03-30 21:17:46
    Svara
  • Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
    http://nouw.com/heddasöderberg

    Hedda Söderberg 2017-03-29 21:54:39
    Svara
  • Håller med om att det är ett effektivt sätt att få saker gjorda 🙂

    Linn 2017-03-29 20:10:28 http://nouw.com/livetbylinn
    Svara
  • Hej Ida! Jag har en snabb fråga.. Jag har köpt MSM, men skulle också vilja börja med antingen Chlorella eller Spirulina. Jag kan inte bestämma mig vilken jag ska köra med. Jag såg att du åt chlorella förut, men nu verkat det som du äter spirulina. Vilken tycker du är bäst? Tack för dina underbara videos, du är bäst! <3 KRAM Julia

    Julia Ericsson 2017-03-29 15:47:40 http://tastebyjulia.com
    Svara
  • Skulle inte tävlingen avslutas tisdag (igår)?

    Sofia Boström 2017-03-29 14:31:45 http://nouw.com/sofiabostrom
    Svara
  • Skulle inte

    Sofia Boström 2017-03-29 14:27:57 http://nouw.com/sofiabostrom
    Svara
  • Hej! Hur mycket vatten brukar du ha i din gröna smoothie? Kram

    karin 2017-03-29 11:26:43
    Svara
  • Jag älskar att ha såna där listor. Det känns bra, och även om man inte skulle bli helt klar med allt har man i alla fall bockat av massor :). Det är skönt 🙂

    ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ 2017-03-29 09:13:27 http://www.saramadeleine.se
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt