Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RECEPT PÅ EN DUNDERFRUKOST

♥ Inlägg i samarbete med Finn Crisp ♥

475a7456475a7731475a7489475a7458475a7520

God morgon älsklingar! Jag har blivit helt beroende av Finn Crisp nya ekologiska surdegsknäcke som är både eko och kravmärkt! Så himla gott är det och jag äter det till mellis med hummus och/eller avokado och använder det som topping på mina smoothies och veganska yoghurt. Kan även tipsa om att byta ut taco chipsen mot knäckebröd istället. Så gott och ett nyttigare alternativ. Här kommer recept på min dunderfrulle jag åt igår. 

RECEPT GRÖN DUNDERSMOOTHIE
1 banan
1 äpple
250 g fryst mango
25 blad färsk mynta
1/2 pressad citron
1 stor näve spenat

Toppade med Finn Crisp ekologiska surdegsknäcke och gojibär.

RECEPT HUMMUSKNÄCKE
Finn Crisp Ekologiska surrdegsknäcke
Hummus (jag köpte färdig)
Röd paprika
Färsk basilika

Toppade surdegsknäcket med massa hummus, paprika och basilika då jag tycker kombinationen av det krispiga rågsurdegsknäcket och fluffig hummus är så galet gott! Kan inte få nog. Ett superenkelt tips på snabb och god frukost eller mellis.

Har ni inte testat Finn Crisp nya olika knäckebröd så måste ni göra det! Kolla in dem HÄR (Klick)!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Älskar när du lägger ut recept, så kul att se och inspireras av din kost! Tack för en fin blogg.
  Ha en härlig fredag! Kram

  Emma 2017-03-31 08:40:36 http://www.nouw.com/emmaholen
  Svara
 • Hej!
  Vet att du inte är någon doktor eller så. Men har fått Naproxen utskrivet av doktorn pga smärta i ena axeln som ska ätas 2ggr/dag i två veckor. Men min mage pallar inte tabletterna, den sväller upp och mår sjukt illa. Tror du jag kan ta cellenzym innan tabletterna för att minska magsmärtorna? Menar så jag inte förstör effekten av medicinen från doktorn

  Linnea 2017-03-28 23:01:27
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hej fina du! Nej jag tror inte Cellenzym kommer hjälpa att bryta ner tabletterna tyvärr. Skulle i så fall rekommendera Lactovitalis Pro Lactovitalis PRO: http://welloteket.se/produkt/lactovitalis-pro/ för att hålla en god tarmflora. Läkemedel brukar kunna förstöra den. Kram Ida

   Ida Warg 2017-03-29 09:10:34
   Svara
 • Jag älskar dem knäckebröden! <3

  Louice Lundqvist 2017-03-28 18:53:20
  Svara
 • Så gott och fräscht det såg ut! 🙂

  Caroline 2017-03-28 13:00:33 http://blackmary.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida! Vilken god smoothie!

  Jag gjorde 3 dagar banana island förra våren och vet att du gjorde det också och funderar nu på att göra det igen då min IBS mage mådde bra av det! Men undrar om du tycker jag ska avstå de vitaminer osv jag brukar ta på morgonen (tar Dvitamin och Omega3 och ibland järntabletter) under de 3 dagarna eller ta de ändå?

  Skulle vara toppen om du kan svara mig på min mejl 🙂
  Kram Sofia (sofiahager på instagram)

  Sofia 2017-03-28 10:58:37 http://sofiahager.wordpress.com
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Hej Sofia! Ja Banana Island var så skönt för magen 🙂 Jag tror absolut du kan ta tillskotten. De stör inte matsmältningen. Jag gjorde det förra året i alla fall 🙂 Kramis

   ida warg 2017-03-28 20:29:08
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind