Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ETT SVETTIGT PASS

traning-ida-warg-rumpa

God morgon älsklingar! I måndags var jag och körde ett riktigt svettigt men härligt pass på gymmet. Körde först löpning i 30 min då jag sprang 1 min och gick 1 min i 30 minuter. Sedan körde jag 6 olika styrkeövningar.

bentraning-rumpa-ida-warghoftlyft-rumpa-ovning-ida-warg

En av dem var enbenshöftlyft med ena foten på en bosuboll. Jag älskar verkligen ensidesövningar och höftlyft av alla dess slag är den absolut bästa övningen för mig för att få kontakt med baksida och rumpa. Körde 15/sida X 3

armhavning-traningarmhavning-ida-warg-ovning

Körde även smala armhävningar. Tvingar mig själv nästan varje pass att lägga in det mellan andra övningar för att inte tappa. Att kunna lyfta sin egen kroppsvikt får mig att känna mig stark. Körde 8 X 3 av dessa.

ovning-ida-warg

Sedan körde jag även denna övning för baksida axel och rygg. Varje gång jag kommer till ett gym som har denna maskinen brukar jag köra den då jag är väldigt svag just på baksida axel och denna övningen tar verkligen så bra. Riktigt bra för hållningen! Körde 10 x 3

Sedan gjorde jag även marklyft i cable cross, squats i abduktor maskin och enarmslatsdrag.

traning-ida-warg-ben

Avslutade med lite stretch 🙂 Riktigt härligt pass och är taggad på att köra idag igen! Ha en grym dag Puss, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Gud va motiverande din blogg är måste verkligen gå in och läsa oftare!

  Ellen Winkler 2017-03-26 19:48:34
  Svara
 • Åh, bra tips om enbenshöftlyft!! Ska testa nästa pass!! 😀 Jag har faktiskt undrat lite vad jag ska göra med den där ”halva bollen” på gymmet :’)

  Mirjam Therese 2017-03-25 11:02:48 http://mirjamtherese.blogg.se
  Svara
 • Vilket bra pass!

  Hanna 2017-03-24 06:49:35 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Det vore en dröm för mig och du ville kolla på min blogg, den handlar dels om min resa bort från den hemska sjukdomen anorexia, men också om livet efter sjukdomen. För tro det eller ej, men jag är nästan helt frisk! 😀 <3
  http://nouw.com/heddasöderberg

  Hedda Söderberg 2017-03-23 21:38:46
  Svara
 • Hej!
  Jag undrar om du tänkt göra som förra året när du sprang midnattsloppet, alltså att ha ett mål att träna till? 😀

  Johanna 2017-03-23 17:17:47
  Svara
 • Hej ida! ?
  Jag går på en diet samt ett nytt träningsschema men har nu gått ner lite i vikt. Jag ville går ner lite i vikt så att mitt underhudsfett skulle minskas. Men nu har jag tyvärr gått ner i bh storlek. Hur ska man på bästa sätt träna för att behålla brösten så att dom inte tinar bort ? 

  sofi 2017-03-23 12:21:45
  Svara
 • Hej Ida! Vill börja med att säga att jag verkligen gillar dig och din energi! Du har en så härlig utstrålning!! Och är grymt imponerad av er nya lägenhet, tror det kommer bli fantastiskt fint resultat!!!

  Nu till min fråga: Jag tänkte höra hur du ser på kött och andra animaler. Tycker du all kött och animalier är dåligt? Vad är din största anlednign till att äta veganskt?
  / Lovisa

  Lovisa 2017-03-23 12:02:37
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt