Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VARIERA DIN FRUKOST

♥ Inlägg i samarbete med Finn Crisp ♥

475a7715475a7685475a7665475a7696475a7661

God morgon vänner! Idag tänkte jag sprida lite frukostinspiration. Som ni vet så har jag snöat in på smoothies till frukost men nu har jag utmanat mig själv att variera mig lite mer. Igår åt jag det ni ser på bilden ovan och det var så galet gott! Jag hällde bara upp vegansk yoghurt i en skål och toppade med ekologiskt surdegsknäcke från Finn Crisp, färska blåbär, gojibär och pumpafrön. Så himla gott och jag älskar att toppa både smoothie och yoghurt med just knäckebröd då det blir så krispigt. Till denna magiska skål gjorde jag också en knäckemacka med avokado, havssalt och groddar.

Jag har sedan jag varit liten ätit knäcke från Finn Crisp men då deras mest kända tunna surdegsskorpa. Nu har de breddat och lanserat dessa goda rågfullkornsknäckebröd. Jag säger bara MUMS! Så himla goda och ni måste testa! Ni kan läsa mer om de olika knäckebröden här!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Är det viktigt att äta en varierad frukost? Själv äter jag typ varje dag Youghurt med banan, hallon o chiafrön samt 2 knäckemackor med skinka på

  Rebecka 2017-03-22 17:56:52
  Svara
 • Åh så bra tips :). Själv äter jag havregrynsgröt med kokosolja och vatten. Blåbär och mango samt banan, lite mandel och solrosfrön :D. Så sjukt gott. Blir lika mätt varje morgon :). Kan rekommendera det med om du vill variera med något mer :). Tar en matsked kokosolja i, blir liksom perfekt 😀

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 2017-03-21 21:24:20 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Vd gott det låter! Jag älskar finn crisp men kan inte äta det då jag får ont i magen. 🙁

  Hanna 2017-03-21 20:20:56 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Hej! Vad har du för mixer och var köpte du den? Rekommenderar du den? Kram ha en bra dag!

  linnea 2017-03-21 10:56:28
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt