Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

RECEPT PÅ MIN FAVORITSMOOTHIE

♥ Inlägget innehåller reklam för min webshop Welloteket ♥

gron-smoothie-recept-bowl

God morgon hjärtan! Min frulle ser väl inte helt tokig ut? Jag kan liksom inte få nog av denna magiska smoothie och den får mig att må så himla bra. När jag går och lägger mig på kvällen så längtar jag alltid efter denna. MUMS! Jag brukar variera att boosta den med spirulina, chlorella och korngräs. De 3 är mina absoluta favorit greens. För er som också gillar greens kan jag tipsa om att vi denna veckan har hela 15% rabatt på alla greens från Holistic på Welloteket.

Kolla in erbjudandet  HÄR (klick!)!

RECEPT GRÖN DUNDERSMOOTHIE

INGREDIENSER: 3 mogna bananer (2 i smoothien och 1 som topping), 1 paket (225g) fryst mango, 1 stor näve spenat, 25 blan färsk mynta, 1 tsk valfri greens, en liten skvätt vatten. 

GÖR SÅ HÄR: Mixa ihop och toppa med skivad banan och pumpafrön. 

Att boosta smoohien med greens är så bra då de innehåller massor med vitaminer, mineraler och aminosyror. De hjälper till att hålla sig frisk, gör så att man blir pigg och hjälper till att rensa ut gifter ur kroppen. I vissa smoothies kan det vara äckligt med just greens men jag tycker att det passar så bra just i detta recept.

Har ni något favoritrecept på smoothie får ni gärna dela med er? Behöver lite ny inspo 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh GOTT!

  Amanda 2017-03-18 23:39:36 http://www.nouw.com/sottochsalt
  Svara
 • Hej, älskar din blogg din kanal! Blir såååå inspirerad av dig. Såg att therese använde PITAYA PULVER i sin gröt (senaste videon)
  Tänkte höra med dig om du äter det? Vad är det bra för?
  Mvh Amanda

  amanda 2017-03-15 23:45:59
  Svara
 • Ska prova detta :D. Får köpa hem lite ingredienser imorgon :). Perfekt som mellanmål tänker jag 🙂

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ 2017-03-15 21:52:53 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Chokladsmoothie gjord på ca 3 dl osötad mandelmjölk, en fryst banan, en dadel, 1 msk kakao, 2 tsk macapulver och en liten nypa salt är supergott! En annan god variant är banan, fryst mango, fryst ananas, lite frysta hallon, lucumapulver och kokosmjölk. Muums!

  Rebecca 2017-03-15 17:00:20
  Svara
 • Hej Ida! Har du något tips på god smoothie som man kan använda dadel i? Haha har köpt dadlar men vet inte hur jag ska använda dem ?

  Ylva 2017-03-15 13:43:02
  Svara
 • Jag är en 17 årig tjej som älskar att träna!!
  Har alltid varit aktiv med dans, friidrott mm.
  Har tyvärr inte kunnat träna som jag vill eftersom jag jag haft en muskelbristning i ena låret i 2 år 🙁 som nu tack & lov är borta! Går nu hos en jätte bra sjukgymnast som hjälper mig att stärka upp de benet igen. Kan tyvärr inte springa riktigt än men förhoppningsvis till sommaren.
  Men nu är det så att jag vill bli stark!! Jag vet inte hur jag ska gå in & träna dem djupa musklerna?
  Jag är ganska smal men har lite fett på magen som gör att jag har putmage :/ jag vill väldigt gärna få bort & helst till sommaren.
  Jag vet att man inte kan punktförbränna fett man måste då förbränna hela kroppen om du förstår.
  Ja vet att om jag vill få bort putmagen så måste jag fört stärka upp dem inre magmusklerna! Men jag behöver hjälp för att kunna nå mina mål!
  Vill gärna ha tränings pass jag kan göra hemma då jag inte har möjlighet att gå till ett gym!

  Vill så gärna få bort den nu!!

  Kram kram

  Emma 2017-03-15 12:25:27
  Svara
 • Så god den låter.

  Hanna 2017-03-15 11:00:17 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Smoothies är min absoluta favoritfrukost! Jag brukar ha banan, frysta hallon och blåbär, några dadlar, kanske lite havregryn och havremjölk. Sedan toppar jag med kokos, pumpafrön eller nötsmör! MUMS! ?

  A 2017-03-15 09:36:58
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind