Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FÖRBRÄNNANDE HEMMATRÄNINGSPASS

SQUATS MED VIKT475a5554

ARMHÄVNING475a5557

BUTTERFLY CRUNCH
475a5561

JUMPING JACKS475a5571

Omgång 1.
Squats med vikt 20 sek. 10 sek vila.  x 8 sets
Vila 60 sek.

Omgång 2.
Armhävningar: 20 sek. Vila 10. x 8 sets
Vila 60 sek.

Omgång 3. 
Butterfly sit-ups. 20 sek. Vila 10 sek. x 8 sets
Vila 60 sek.

Omgång 4.
Jumping jacks. 20 sek. Vila 10s x 8 sets
Vila 60 sek.

Stretch!

God morgon mina älsklingar! Så galet pepp på en ny vecka med ett nytt härligt och svettigt träningsprogram. Ni kan göra detta pass hemma eller på gymmet. Är ni hemma så kan ni ex. använda en väska med tunga grejer som vikt om ni inte har vikter. Tycker ni det blir för jobbigt så kör utan vikt eller färre omgångar.

Så är ni på veckans utmaning? 🙂 Nu kör vi! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Hej Ida! Jag visste inte riktigt hur jag kan få tag på dig så jag testar här för jag undrar över en sak. Jag vill börja träna och liksom ”tona” till min kropp om du förstår. Jag ligger redan på en bra vikt, är smal och vill inte gå ner så jättemycket egentligen men jag vill ändå få en snyggare, slankare kropp då jag inte är 100% nöjd med hur jag ser ut nu. Jag vill få bort överflödigt fett där jag har det (även om jag är relativt smal redan) tex. på magen, för där skulle jag vilja ha lite mer synliga magmuskler, eller iallafall att den är mer platt då den nu står ut lite även om det inte är mycket. Sen skulle jag också vilja ha slankare armar! Men problemet är att jag inte är så kunnig när det gäller träning och inte heller kosten (jag är 17 och bor hemma). Vad och hur borde jag träna och äta för att få en snyggare kropp? För nu vill jag verkligen göra något åt det och ta tag i träningen, få en bättre hälsa helt enkelt! Tacksam för svar, kram <3

  Ebba 2017-03-14 20:27:13
  Svara
 • Älskar dessa träningspass! Och som andra tidigare påpekat, jättebra med gifar. En liten fråga om dom bara – värmer du upp innan du börjar eller kör du endast detta? 🙂

  Anna 2017-03-14 19:54:12
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Men å vad kul att höra 🙂 jag värmer inte upp utan kör ett varv där jag tar det ganska lugnt. men känner du att du behöver värma upp så hoppa på stället i några minuter eller jogga runt 🙂 Kram

   idawarg 2017-03-14 20:32:51
   Svara
 • Hej! I ditt löppass som du pratade om i din senaste vlogg, vilken hastighet har du när du springer och när du går? 🙂 X

  Emma 2017-03-14 18:47:18
  Svara
 • Första passet gjort, wohoo ??

  Janessa 2017-03-14 15:08:37
  Svara
 • Kolla gärna din imactive mail. btw är vi fyra tjejer som gör ett projekt om hälsa!
  p.s du har en jättefin blogg + youtube

  Kelly, FIlippa, isabela och disa 2017-03-14 10:03:58 http://viharingenblogg.se
  Svara
 • Gud vad roligt att du gjorde gif:ar på övningarna så man kan spara de i mobilen!

  Daniella Chanelle 2017-03-13 14:44:58 http://vapenbroder.blogg.se/
  Svara
 • Hej! jag är 17 år och har lite fett på magen. Jag undrar hur jag ska träna för att få bort det & få en snygg och stark mage!! Det är har varit min dröm länge men vet inte hur jag ska nå dit
  Tacksam för hjälp
  Kram

  Emma 2017-03-13 13:14:07
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Man har fett på magen, fett är en del av kroppen såsom muskler,ben och hud. En stark mage är viktigare att fokusera på! Jag rekommenderar roliga övningar såsom fällknivar, olika plankor och träna med fria vikter så aktiveras magen automatisk hela tiden 🙂

   Filippa 2017-03-14 12:52:41
   Svara
 • Åh vad roligt med en träningsutmaning! 😀 Och himla praktiskt med gifarna som visar övningarna. Man får en helt annan känsla för dem än om bilderna kommit på rad efter varandra 🙂

  Emma Hällbacka 2017-03-13 11:09:19 http://emmahallbacka.se
  Svara
 • Jag håller på med en serie inlägg om vilka bloggar jag läser och undrar om jag kan få använda några av dina bilder till länken till din blogg?

  Evelina 2017-03-13 10:07:25 http://evelina.itgirls.se
  Svara
 • Jag är på! Wohoo!

  Anna 2017-03-13 09:07:50
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind