Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KOM PÅ BLOPPIS

475a9437475a9465475a9450475a9420475a9471

(Reklamlänkar)
Jeans HÄR // Camojacka HÄR // Svart polo HÄR

God morgon älsklingar! Vaknade upp med herpes på hakan och det suger! Fan också. Får det typ var 3:e år eller något och det är verkligen inte kul. Känner bara nu att jag vill avboka allt jag har planerat 2 veckor fram då det inte är kul att gå runt med sår på hakan 🙁 Men men så är det nu. Någon annan som har munsår/herpes och som har testat de där tabletterna som finns att få utskrivna av läkare? Funkar det? Läste lite om dem och det stod att en biverkning (en ovanlig sådan) var leukemi. Det känns inte så nice att ta de tabletterna då direkt.

Nej men annars så är ju livet nice. Har börjat rensa ur lägenheten här då vi flyttar om 3 veckor. Wohoo. Annica frågade mig förra veckan om jag ville vara med på en bloppis som ska vara nu på lördag 18e. jag svarade att jag inte trodde jag hade några grejer att sälja. Men efter att ha rensat garderoben i 5 timmar igår och fått ihop 7 stora svarta sopsäckar men kläder och skor så inser jag nu att en bloppis kan ju vara en bra ide. Så är det någon av er som är sugen på klänningar, skor, träningskläder mm i storlek XS-S och skor 37-38 så kom till Radisson Blu Waterfront på lördag mellan 11-16. Kommer även finnas andra bloggare där.

Nej nu ska jag ta mig ut på en promenad med en kompis och försöka glömma smärtan på hakan! ha en fin söndag alla och glöm inte lyssna på veckans avsnitt av Den Friska Wargen 🙂 Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • ha bloppisen här i london så kommer jag 😉

  Daniella Chanelle 2017-03-15 15:26:13 http://vapenbroder.blogg.se/
  Svara
 • Hej!
  Det är inte leukemi du kan få, utan leukopeni, viket är minskat antal cirkulerande blodkroppar.
  Läser man tillräckligt noga på alla bipackssedlar kan man få vad som helst… Jag äter själv aciklovir/ valaciklovir som läkaren brukar skriva ut när jag får munsår och det fungerar superbra – sen reagerar ju alla olika förstås, men kom ihåg att de värsta biverkningarna är extremt ovanliga, 1 av 10 000 enligt fass.se. Så skaffa ett recept och testa! Väl värt om man vill ha ett liv utan munsår.

  Hälsningar sjuksköterskan

  Isabella 2017-03-14 06:25:09
  Svara
  • Svar på Isabellas kommentar.

   Ååå ja det var säkert så! Tack snälla för den infon ??❤ ska nog gå och få sådana tabletter för munsår är så jobbigt!

   idawarg 2017-03-14 07:12:55
   Svara
 • Nejnejnej såklart man inte får det läs bipacksedeln en gång till… viktiga saker att kolla upp innan man skriver ut, hoppas inte yngre läsare blir skrämda av detta.

  Nathalie 2017-03-13 18:35:19
  Svara
 • Hej Ida,
  Prova aminosyran L-lysin som tillskott redan när du känner att det är på gång!

  Chatrin 2017-03-13 12:48:56
  Svara
 • Du menar nog leukopeni inte leukemi. Det är minskat antal vita blodkroppar.

  Johanna 2017-03-12 19:38:29
  Svara
 • Jag har ätit medicin (som min gynekolog har skrivit ut åt mig)mot munherpes i kanske 4 år. Bland det bästa som hänt mig! I två år åt jag en tablett om dagen i förebyggande syfte då jag får väldigt lätt munsår. Vissa månader kunde jag få 2-3 utslag. Mådde jättedåligt av det. Precis som du säger känner man ju inte sig jättesnygg. Nu har jag sänkt dosen till att äta 1 tabletten om dagen i 1,5-2 veckor i månaden. Jag har märkt att veckan efter mens är jag som känsligast. Tar alltid en tablett på kvällen så jag inte får något utslag på natten (vilket jag ofta fick förut). Jag har haft 4 munsår på de här 4 åren. Helt underbart! Märkt att när jag är utomlands och är i solen är man extra känslig och kanske behöver ta två under de dagarna. Någon gång har jag glömt att ta tabletten. Jag har blivit så lugn när det gäller herpesen att jag glömmer bort att ta medicinen. Sån lättnad! Tycker du borde prata med din läkare och höra om biverkningarna. Jag har aldrig hört att man kan få leukemi av den. Hoppas det löser sig, vet hur det känns! Kram

  Heidi 2017-03-12 18:47:16
  Svara
 • Hej, jag får på läpparna emellanåt och har senaste gångerna provat med kolloidalt silver och nu blir det inte ens ett sår längre utan det läker så sjukt snabbt! Riktigt bra tips, då jag provat mig fram med allt möjligt, även köpt plåster o salva på apoteket.

  Jag lägger kolloidalt silver i en liten sprayflaska o så sprayar jag några ggr om dagen,. Kan garantera att det är bättre än vad de säljer på apotek. Kraaaaaam

  Julia 2017-03-12 12:32:09
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind