Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TESTAR MENSKOPPEN

(Reklamlänk till Welloteket) – Ni hittar menskoppen HÄR!

God morgon älsklingar! Sååå var det fredag igen, wohoo vad tiden går! Just nu känner jag att jag ligger såååå efter  med mitt jobb. Har så många timmar vid datorn som måste göras idag. Har 2 videos som måste klippas (ca 6-8 timmar), mail som måste svaras, blogginlägg som måste göras, nya produkter som måste läggas in osv. men men sånt är livet. Jag gör så gott jag hinner idag och ikväll ska jag unna mig en middag tillsammans med min fina vän Natasha.

I helgen kommer det bli fullt upp här hemma med att börja packa ihop hemmet. Alltså what? Känns så sjukt! Vi kommer att flytta om ca 3-4 veckor beroende på renoveringen. Målningen är snart klar och nu är det köket (som vi fortfarande väntar på att luckorna ska komma) och slipning av alla golv. Tror det kommer bli så bra!

Har fått så många frågor om jag testat menskoppen så jag gjorde en video om det som ni kan se ovan. Där svarar jag på flera frågor… Hur använder man menskoppen? Kan man sova me den? Kan man träna med den? Vad tycker jag om den?

Har någon av er använt menskoppen? Vad tycker ni? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Jag är såå nöjd med min menskopp! Sen jag satte in kopparspiral har jag fått mycket mer mens, vilket gjorde att jag behövde byta tampong jätteofta. Med koppen behöver jag bara byta morgon och kväll! Så skönt!

  Plus när man reser, vandrar eller sover över hos någon, så kan man ha med sig koppen istället för ha med sig paket tamponger/bindor.

  OCH! Man kan ha sex med menskopp, innan ville jag inte ha sex när jag hade mens, men nu kan jag ha inne koppen och känna mig fräsch, vilket gör det lättare för mig att slappna, så bra 🙂

  hanna 2017-03-16 13:08:41
  Svara
 • Jag skaffade min första menskopp 2005, jag var då 21 år och mamma till sonen som precis fyllt 1. Jag hängde på en sida som hette/heter familjeliv på den tiden så kom det upp en tråd om menskopp. Tyckte det lät fantastiskt och köpte en, till alla jag kändes stora förvåning. Idag är det ju vanligt, men då alltså jag var helt ensam. Men värvat vänner under åren och alla älskar menskopp. Är inne på min andra menskopp, och brukar tänka på alla pengar jag sparat. Dels för jag led som fan av UVI och svampinfektioner innan jag började med menskopp. Numera har jag aldrig svamp eller UVI så för mig har det varit rena drömmen :D.

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ 2017-03-10 22:08:47 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Jag blev jätte sjuk av menskoppen aldrig mer ha nu ekologiska tygbindor och tvättar

  Pia 2017-03-10 22:06:50
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt