Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSVÄRK + ARTIKEL

idawargskarmavbild-2017-03-05-kl-18-37-23

God morgon älsklingar! Jag har fått den stora äran att bli intervjuad av Veckans Affärer. Så kul men även läskigt! Ni kan läsa hela intervjun HÄR. Jag berättar om ”min resa” på ett väldigt ärligt sätt och ger också mina bästa tips på hur man lyckas med sociala medier. Tack Veckans Affärer för den fina artikeln! ♥

475a5391

Idag har jag enorm träningsvärk i händer och underarmar då jag och Alex var och klättrade igår. Så sjukt kul och bra träning! Hur det gick kommer ni få se i en video senare i veckan.

I alla fall ska jag äta nu och sedan gå till Wellokontoret. Vi har mycket roliga grejer på G men jag känner att tiden inte räcker till för allt vi vill/måste göra. När vi köpte vårt kontor hade vi stora drömmar för det och hur fint det skulle bli. Det har istället blivit att vårt lager har spridit sig ut till kontoret och vårt skrivbord flyttar för varje dag närmare och närmare fönstret för att alla varor ska få plats. Det där fina bordet, stolar, soffa, tavlor mm. vi skulle köpa blev aldrig av utan vårt drömkontor blev istället ett lager. Haha men det är inget att klaga på utan bara bra. Dock måste vi börja leta större lokal i sommar.

Just nu håller jag på med inköp av nya varor vilket är så kul! Har ni tips eller önskemål på något ni saknar i shoppen eller vill att vi ska ta in så kommentera gärna nedan? Ha en magisk dag! Puss, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Fantastisk intervju! Bra jobbat Ida <3

  Anna 2017-03-09 15:23:47
  Svara
 • Vad roligt att få läsa intervjun!

  Hanna 2017-03-09 06:14:40 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Hej Ida!
  Hoppas du ser detta och kan svara här eller i en video.
  Jag äter 90% vegetariskt och veganskt ( äter T.ex sojayoghurt istället för vanlig yoghurt, sojadryck istället för vanlig mjölk) och jag äter fisk när jag är hemma. Dock sover jag hos min pojkvän varannan helg och jag har varken råd ( till att köpa egen vegetarisk mat) eller vill vara oförskämd och säga jag inte vill ha. Så där äter jag kött. Min fråga är, om du tycker jag behöver äta tabletter som är till för vegetarianer Som du gör eller om det inte behövs eftersom jag inte är 100% vegetarian 🙂

  Jenny 2017-03-08 08:00:38
  Svara
 • Kan man beställa produkter från Welloteket till Tyskland? Bor där nämligen 🙂

  Emma 2017-03-07 11:37:06
  Svara
 • Hej Ida! Beställde nyss ett paket från Welloteket och vill bara säga hur oerhört nöjd jag blev. Superbra grejer och dessutom fick jag kanongod choklad som kompensation för att paketet blev ett par dagar sent (vilket jag inte ens märkt, haha!). Kanonbra jobbat! Kram

  Vickan 2017-03-07 11:26:03
  Svara
 • Oh va underbart! Jag har några favoriter som jag hittills inte hittat i Sverige. Prenumererar på en box från England med massa nyttiga, goda och veganska snacks. =)

  – Salted caramel coconut pecks från Inspiral
  – Fruit jerky från Snact
  och som jag skrev till dig om på instagram,
  – Ninas popcorn

  Tycker det är så fantastiskt att det finns så goda och samtidigt nyttiga och bra treats numera. Hoppas att någon av de ovan kan vara något för er på Welloteket. Jag skulle iaf köpa massor av dem! <3

  Amanda 2017-03-07 09:28:32
  Svara
 • http://superbonobo.com/ dessa hade jag önskat på Welloteket. Speciellt Rawboll EKO kokos <3

  Elin 2017-03-07 08:35:21
  Svara
  • Svar på Elins kommentar.

   Åh yrket bra tips. Vi fixar och tar in dem 🙂

   idawarg 2017-03-07 09:11:03
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Wihooo! Jag kommer beställa massor! De är livsfarligt goda <3 PS Tack för världens bästa blogg, blogg och webshop. DU inspirerade mig i början på året att äta veganskt och hej och hå har aldrig mått bättre! All kärlek till dig, du är så jäkla grym! Glömt inte det!!!

    Elin 2017-03-11 17:04:56
    Svara
 • Åh så bra intervju, vilket jobb du lägger ner :). Du är en inspiration <3

  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare & doula ★ 2017-03-07 08:29:34 http://www.saramadeleine.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind