Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TESTAR BOUNCE

idaw-6idaw-4idaw-5idaw-3idaw-9idaw-2idaw-10

Foto: Beatrice Jakobsson

God morgon älsklingar! Förra veckan så mötte jag upp Vikor, Lisa och Beatrice för att åka ut till Bounce för att spela in video till min youtubekanal där jag testar just Bounce. Har länge velat göra det så jag var så sjukt peppad! När jag kom dit ut var det helt seriöst som att jag kommit till paradiset. Jag må vara 30 år men jag älskar att leka! Haha. Det var jag och Viktor och 100 barn som hoppade och jesus vad vi lekte loss i hela 2 timmar! Det var allt från hinderbana, spökboll, studsmatta och försök till volter. Jag trodde det skulle vara jobbigt att hoppa men inte så jobbigt?! Fick ju blodsmak i munnen! Kan ju vara min icke så bra kondis som spökar också, men de sa att att man kan jämföra 15 min studsmatta med att springa i 1 timme. Kan ju lugnt säga då att jag föredrar studsmatta!

I alla fall så hoppade vi massor och jag hade sådan sjuk träningsvärk i nacken några dagar efter att jag inte ens kunde resa mig upp ur sängen utan att hjälpa till med armarna. Det var faktiskt det enda stället jag fick träningsvärk på så det kändes ok. Kommer lätt åka dit ut och hoppa igen! Men hörrni kolla istället på videon här nedan 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Gud vad kul!

  Amanda 2017-03-05 20:50:42 http://www.nouw.com/sottochsalt
  Svara
 • Hej Ida! Jag har lågt östrogen, vet du hur man kan höja det? Jag har varit utan mens i ett år efter att ha varit sjuk i anorexi (har varit frisk ett år) men har fortfarande inte fått tillbaka den, vet du hur man kan få tillbaka naturligt? (äter mycket bra vegankost och tränar bra).

  Tänkte också fråga om du tycker att rosen serien är en bra serie för acnehud och vilken rengöring av rosenserien som är bäst för att ta bort smink och motverka acne, eller om serien inte är lämpad för det syftet? Vilken kräm i rosenserien är vitaminkrämen?

  Har du tips på glutenfri nyttig musli?

  En sista fråga är att om man vill bygga muskler är keratin bra att ta och då även tillsammans med BCAA för att få muskeltillväxt?

  Hoppas du hinner svara <3 Du är en otrolig inspirationskälla!

  Mia 2017-03-03 10:36:44
  Svara
 • Älskar din video!! Det ser så jäkla kul ut 🙂 Jag blev sjukt sugen på att åka dit med mina syskon och bara leka någon helg.

  Madeleine 2017-03-03 07:58:39 http://jaensson.blogg.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Marie Serneholt
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind