Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VEGANSKA RESTAURANGER I GÖTEBORG

goteborg-shopping-nordstan

God morgon mina älsklingar! Nu är jag tillbaka i Stockholm efter 2 härliga dagar i Göteborg. Var verkligen så himla mysigt och så mycket nostalgi att komma dit. Har mest jobbat från hotellet som var såå mysigt! Satt kvar vid frukostbuffen fram till 11 båda dagarna och pimplade te och frukt.

andrum-goteborg-vegetarisk-vegan-restaurangSedan hann jag med ett möte och en lunch med min fina vän Anna på en vegetarisk buffé som hette Andrum. Den låg väldigt centralt och man kunde även få veganskt om man frågade efter det. Inte den snyggast inredningen men maten var jättegod med 2 olika soppor, sallader, röror och flera varma maträtter. Man fick även kaffe och te på maten och det kostade bara 95kr.

traning-goteborg

Hann också med 1 träningspass fast jag var så sjukt opepp! Hade mensvärk så ville bara lägga mig ner i sängen men tog mig iväg på ett lätt överkroppspass och det var skönt 🙂

open-new-doors-cafe-goteborgopen-new-dorrs-cafeopen-new-doors-cafe

Men det absolut bästa på hela resan var när jag och Alex tog en romantisk dejt på Open New Doors Cafe. Ett veganskt ställe som var en liten glasbox på en bro så man hade magisk utsikt! Alltså verkligen att rekommendera. Fanns inte många sittplatser tyvärr men vi gick dit vid 19 och de stängde 20 så vi fick bästa plats. Jag åt en hembakad avokadomacka med tomatpesto, sallad och tahinidressing, MAGISKT! Alex åt Raw pad Thai och en libanesisk gryta. Så himla gott och mysigt! Är ni i Göteborg måste ni besöka.

Något jag märkte var att maten var mycket billigare än i Stockholm. På tåget hem köpte jag med en vegansk sushi från stationen och den kostade bara 65kr och de hade till och med vegansk Misosoppa. Heaven! Så god var den också.

Nej nu ska jag sluta prata mat och få i mig min frukost här istället! Puss, I

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hej! Jag har lågt östrogen värde? Vet du Ida eller någon annan hur man kan höja det? Har utebliven mens och har haft det i ett år efter anorexi, (men nu helt frisk). Finns det några tips?

  linnea 2017-03-02 21:10:09
  Svara
 • Åh så härligt det verkar 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-03-02 19:32:57 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej bästa Ida!<3
  Jag måste bara tipsa om denna sötpotatissoppa. Den är vegansk och verkligen supergod! Helt klart en av mina favorit veganska rätter.
  Kram!
  http://www.devote.se/MalinJohanssons/soppa-med-soetpotatis-30706139

  Malin 2017-03-02 17:45:12 http://www.devote.se/MalinJohanssons
  Svara
 • Open New Doors är heeeelt magiskt! <333

  Soul Foodie 2017-03-02 17:39:24 http://soulfoodie.myshowroom.se
  Svara
 • Ja, det är stor prisskillnad på mkt mellan Sthlm och Gbg. Sedan har Göteborg betydligt sämre utbud i variation jämfört med Sthlm. Men finns ett gäng pärlor:-)

  Lova 2017-03-02 16:01:27 http://www.nouw.com/dietistlova
  Svara
 • Hej Alexandra!
  Jag är en 15 årig tjej som är 168 cm lång och har precis gått upp i vikt från 53 kg till 62, vilket har varit väldigt deprimerande då jag alltid har brytt mig om min kropp, vikt, att min mage ska vara platt och att jag ska ha mellanrum mellan benen osv.
  Det har jag inte längre och känner mig numera väldigt missnöjd med min kropp. Jag vill göra förändringar!

  Mitt mål är att ha en tonad och slimmad kropp, precis som du! Ha vältränad rumpa, armar och rygg, men ändå ha hyfsat smala (inte riktigt vältränade och bulkiga) ben. Liksom se slank ut, men inte som en vandrande pinne.

  Jag undrar då hur jag ska ta mig tillväga? Jag vill ju bränna en hel del fett, men vill samtidigt bygga muskler utan att på något sätt bli bulkig. Hur mycket ska jag styrketräna och hur mycket ska jag konditionsträna? Ska jag köra styrketräning med ”tunga” vikter i maskiner osv. eller arbeta med min egen kropp (som VS modellerna gör)

  Vet inte riktigt bästa sättet att förlora fettmassa, då det i min ålder när man växer är farligt att ligga på ett för lågt kaloriunderskott. Och om jag styrketränar måste jag väl äta mer kalorier för att bygga upp musklerna?

  Det skulle betyda så otroligt mycket om du kunde hjälpa mig med detta genom att besvara frågorna ovan!

  Tack på förhand!
  Kram Isabel

  Isabel 2017-03-02 15:42:00
  Svara
 • Jag skulle inte rekommendera Andrum, de behandlar sina anställda som skit och vägrar skriva kontrakt mer än nolltimmars och ringer in när de behöver folk de första månaderna. En vän jobbade där i två år utan att få ett kontrakt ens första halvåret.

  Daniella Chanelle 2017-03-02 15:33:07 http://vapenbroder.blogg.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind