Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRÅN FRUKOSTBUFFEN I GÖTEBORG

475a9326475a9344475a9348475a9347475a9371475a9355

Reklamlänkar: Tröja Gina Tricot 299kr HÄR // Jeans Gina Tricot 399kr HÄR

God morgon älsklingar! Just nu befinner jag mig på en frukostbuffe i Göteborg. Har åkt hit med min pojkvän för att ha lite möten. Så mysigt att åka iväg och bo på hotell också och det finns inget bättre än att sitta flera timmar på frukostbuffen med datorn och jobba. Kan nog säga att det är det absolut bästa för mig för att hitta fokus. När jag är hemma springer jag alltid runt och fixar med annat och på kontoret så har man kollegorna som ”stör”. Haha.

Kul att vara i Göteborg igen i alla fall. Var alltid här när jag var yngre och bodde i Åmål. På den tiden fanns liksom inte webshopping så då sparade man ihop sitt barnbidrag i några månader för att ta tåget till Göteborg och shoppa kläder. Fanns ju knappt butiker i Åmål så det var bästa dagen på året när man åkte till Göteborg för shopping. Därför har jag en väldigt positiv känsla av Göteborg 🙂

På tal om shopping så köpte jag outfiten ovan för någon vecka sedan. Måste erkänna att jag var skeptisk till den mingröna tröjan först men WOW vad jag älskar den! Känner mig så fräsch i den och den matchar mina naglar perfekt!

Nej nu ska jag njuta av frukosten! Ha en fin dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Vem vann din tävling om Moodpresentkortet? 🙂

  Fia 2017-03-03 07:54:09
  Svara
 • Passar dig jättebra! Du ser vårfin ut 🙂

  Ninni 2017-03-02 14:02:35
  Svara
 • Du ser underbart vårfräsch ut!! Så fint med helmatchat.

  elin 2017-03-01 00:54:27 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • Älskar den nedre kanten på tröjan, så fint att den inte bara är rak!

  Daniella Chanelle 2017-02-28 14:45:39 http://vapenbroder.blogg.se/
  Svara
 • Hej! Var köper du quinoapuffar och amaranthpuffar? 🙂

  linnea 2017-02-28 12:54:32
  Svara
 • Gå och ät på Open New Doors, ni kommer älska det! Ligger centralt på tyska bruket! Bästa raw/vegan restaurangen i Sverige! :)))) https://www.facebook.com/opennewdoorsgothenburg/

  Emelie 2017-02-28 10:09:15
  Svara
 • Så himla fina kläder!

  Åh Göteborg alltså, det är så mycket barndomsminnen där. Vi åkte dit med min pappa åren innan han dog 93, jag var 9 år när han dog. Mina kusiner bor där så vi åka dit på somrarna och gick på Liseberg och sånt. Det blev ju inget mer sånt när han dog sen, men det är något speciellt med Göteborg för mig. Jag vill dit igen :).

  Beställde förresten från Welloteket igår kväll :D. Jag älskar webbhandel men blir lika otålig varje gång, vill typ ha sakerna i förrgår när jag beställt något. Men det är ju bra att få lära sig tålamod också :D.

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-02-28 09:17:10 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Älskar färgen på naglarna! Är det ett nagellack du köpt eller fixade du det på en salong?

  Olivia | www.oliviasveganlife.blogspot.se

  Olivia 2017-02-28 08:25:33 http://oliviasveganlife.blogspot.se/
  Svara
 • Fantastisk färg och den passade dig jättebra! 😀

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna Grahn 2017-02-28 08:07:04 http://www.johannagrahn.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind