Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEN OCH RUMPA

88228c4b-523a-453a-b413-cab8a34a85ff.jpgd1920ca0-3c96-4b85-9e23-b9f61f72269d.jpgimg_8943.jpg

God morgon mina hjärtan! Hur går det med veckans utmaning? SÅÅÅ kul att ni är så himla peppade. Själv har jag jordens träningsvärk i hela kroppen efter… hmm jag vette fan vad 😀 haha. nej då, jag var på gymmet igår och körde ben och sedan har jag träningsvärk i överkroppen efter Bounce. Men jag har den SJUKASTE träningsvärken i nacken efter allt hoppande! Jag kan inte ens lyfta huvudet upp om jag ligger ner. När jag var hos tandläkaren igår och hon bad mig resa mig upp frågade hon vad jag höll på med? Haha, kom inte upp.

I alla fall så körde jag detta pass igår:

Uppvärmning 10 min crosstrainer

Superset 1:
12 benpress 100kg
10/sida enbenspress 40kg
X 4

Superset 2:
15 ”gynmaskin”
8 smala armhävningar
X 4

Superset 3:
15/sida enbenshöftlyft
20 inner core övning
X 3

Avslutade hela med Wargens Buttkillerövning.

Ett riktigt härligt pass och fick väldigt bra kontakt med rumpan igår. Kan verkligen tipsa om att köra benpress med ett ben i taget. En av mina favoritövningar för tillfället!

Nej nu ska jag iväg och fylla på mina fransar. Kom på att jag glömt säga till er att jag testat göra fransarna. Vill ni att jag visar i ett inlägg? Ha en fin dag! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Vad brukar du ha för müsli som topping? 🙂

  Lina 2017-02-23 01:59:14
  Svara
 • Hej Ida! Kan inte du göra ett träningspass för armar? Jag tycker det verkar svårt att veta vilka övningar man kan göra för att träna alla delar av armen.. Det är liksom lätt (för mig iaf) att det blir mer axlar..

  Undrar också när du gör smoothies och så får du inte ont i magen av att ha pumpa frön på? Hur många bananer brukar du ha i? Hur mycket hampaprotein brukar du ha i? Hur mycket pumpakärnor? Kram

  Tina 2017-02-22 11:25:18
  Svara
  • Svar på Tinas kommentar.

   Jo men absolut ska kolla om jag kan sätta ihop ett överkroppspass. Nej det funkar bra att blanda. Jag brukar ha ca 3 bananer och beroende på vad jag mer har i. Hampaprotein brukar bli en dryg matsked. Det funkar bra med pumpakärnorna. Mäter de aldrig utan häller bara på ganska mycket 🙂 Kram

   idawarg 2017-02-23 08:34:28
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind