Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VÅRKÄNSLA

475a7621 475a7615 475a7613 475a7607 475a7590 475a7581 475a7578475a7618

(Reklamlänkar)
Kofta Gina Tricot HÄR // Byxor Gina Tricot HÄR

God morgon vänner! Alltså jag är så stel i kroppen på massa konstiga ställen eftersom jag och Viktor var och testade Bounce igår. OMG vad kul det var!!! Värsta paradiset för mig som älskar studsmatta! Vill dit igen igen och igen! Spelade in den videon till min nya serie på youtube som heter Ida testar. I första videon testar jag ögonfransförlängning (kolla på den här!) och på lördag kommer denna med Bounce. Har ni förslag på vad jag kan testa mer, kan vara allt från produkter, behandlingar till aktiviteter så kommentera nedan.

Nu ska jag först till lägenheten för att kolla ut färgproverna som är uppmålade (BESLUTSÅNGEST), sedan till tandläkaren och sedan vidare till Welloteketkontoret och möten. Vi har även beställt in ett nytt märke som är grymt på tillskott som jag ska sitta och lägga in text mm till. 1 produkt tar mig kanske 20-30 min så det kommer bli en lång dag på kontoret idag då vi kanske beställt in 15 nya produkter.

Förresten hur snygg är inte outfiten ovän. Jag har börjat ha på mig lite pastelliga kläder redan då jag fått lite vårfeeling. Blir faktiskt lite piggare av det även om jag ÄLSKAR svart mer än allt. Höll på att köpa koftan ovän i svart innan min moster sa till mig att ta den rosa. Haha tur det!

Nej nu är det dags att sätta fart här då jag måste vara i nya lägenheten om senast 1 timme. Ha en grym dag vänner! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • alert(”I am an alert box!”);

  n/A 2017-03-03 21:41:40
  Svara
 • Tycker att du borde testa Aerial Silk om du inte redan gjort det. Inte testat det själv men jag tycker det se fantastiskt ut. Så likt pole också =)

  Amanda 2017-02-23 14:35:11
  Svara
 • Älskar färgen på kappan!

  Hanna 2017-02-23 10:21:29 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Jag älskar koftan, du passar så himla bra i den 🙂 Och dina boots är också supersnygga!
  Tips på aktiviteter/saker.. hm. vore kul att se dig testa en sån där aktivitetsbana liknande fångarna på fortet. Man ska i lag ta sig igenom olika rum. Jag vet ett ställe som ligger i Gävle, men det finns säkert något närmare Stockholm. Annars vore det även kul att se dig testa: mata djuren på skansen, vara frisör åt någon annan, amerikansk fotboll.. svårt att komma på helt plötsligt 🙂
  Kram

  Madeleine 2017-02-22 02:04:00 http://jaensson.blogg.se
  Svara
 • Hej bästa Ida! Jag bara undrar hur du designade din blogg? Hade du någon specifik mall? WordPress exempelvis, eller hur gjorde du? Behöver komma igång med min egen blogg men vet inte hur jag ska gå till väga och designa den. Jag hoppas du kan hjälpa mig, puss och kram, du är bäst!😘

  Nathalie 2017-02-21 22:19:18
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Hej Nathalie! När jag började så gjorda jag det på blogg.se och där designade jag den själv och kommer ihåg att det finns olika teman. Det var dock 8 år sedan så kommer inte ihåg hur man gjorde. Nu har jag tekniker som gör det åt mig. Men ett tips är att söka på youtube. Finns garanterat videos som visar hur man fixar en wordpress sida 🙂 Kramis

   idawarg 2017-02-22 08:34:12
   Svara
 • Hej, bästa Ida! Jag bara undrar hur du startade din blogg? Hade du någon mall? WordPress exempelvis, eller hur gjorde du? Jag vill själv börja blogga men vet inte hur jag ska gå till väga och komma igång. Hur designar man sin blogg? Puss och kram, älskar dig!😘

  Nathalie 2017-02-21 22:11:18
  Svara
 • Älskar färgen på koftan! Den perfekta nyansen av vååår 😀

  Sara Möller 2017-02-21 18:16:41 http://www.saramoller.nu
  Svara
 • Så fin outfit, älskar hur det rosa bryter av mot det svarta!

  Bella 2017-02-21 16:22:26 http://nouw.com/bellss
  Svara
 • sååå snyggt!

  MALIN SUNDIN - MOM TO BE 2017-02-21 10:04:30 http://malinsundin.se
  Svara
 • Hej Ida! Jag är världens jojo bantare och sen i december har jag gått upp 3.5 kg vilket jag mår jätte dåligt över då jag inte trivs. Mitt mål är att gå ner 7 kg totalt. är 170 cm och väger idag ca 63 kg, min målvikt är då alltså 56 kg. Skulle du kunna ge mig tips må hur jag ska uppnå den vikten och hur man slutar att jojo banta? Kram 🙂

  Nathalie 2017-02-21 09:06:29
  Svara
 • Jättefin färg på koftan, passar dig 🙂

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna Grahn 2017-02-21 08:11:20 http://www.johannagrahn.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt