Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINA SENASTE VIDEOS PÅ YOUTUBE

Har ni inget annat för er den här söndagen så kan ni alltid kolla in mina senaste videos. Glöm heller inte att prenumerera på min youtubekanal HÄR 🙂Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Jag mår så dåligt. Jag trodde jag mådde bra och trodde verkligen jag hittat den där balansen, tills för 3 veckor sedan.
  Jag studerar heltid, bor i en mysig lägenhet, varvar god hämtmat med hemlagad nyttig mat. Tränar 6 dagar i veckan och äter sötsaker någon dag i veckan när jag är sugen. Äter mycket grönsaker, bra kolhydrater och bra protein som fisk, kyckling, ost, linser osv. Var nöjd med mitt liv helt enkelt.
  Men för tre veckor sedan blev jag förkyld. Fick otroligt ont i halsen men provade några träningspass ändå, men det gick inte och jag var tvungen att vila från träningen i rädsla för hjärtinflammation. Då kom den, ångesten. Så otroligt stark och den greppade verkligen hela mig. Plötsligt insåg jag att träningen var hela mitt liv. Vad gör man nu? Vad gör man efter skolan när man inte tränar? Vad gör man på helgerna när man inte tränar? När äter man när man inte får träna? Mina måltider brukade vara noga uttänka till att passa min träning, ladda upp med kolhydrater och fylla på mycket efter. Nu kunde jag plötsligt inte äta. Inte förtjänar väl min kropp någon energi nu när jag inte kan göra av med någon, nu när maten inte bygger min kropp kan jag inte längre äta den. Plötsligt hade jag inget. Varken träningen som jag tyckte var så kul men även det andra försvann. Nu kunde jag inte längre njuta av en pad thai eller köpa med en god, stor sushi efter träningen. Inte heller kunde jag göra goda pastarätter för att fylla på efter ett träningspass. Allt försvann. Jag är så ledsen och mår så dåligt. Gråter varje dag och är irriterad på allt och alla. Vill bara att halsontet ska försvinna men varit på vårdcentralen två gånger och de säger bara att det är ett långdraget virus. Vad ska jag ta mig till? Hur ska jag våga äta utan ångest? Hur ska jag kväva ångesten över att jag ska förlora min vältränade kropp (vilket jag redan tycker jag gjort) och inte alls ha den där drömkroppen jag jobbar för i sommar? Hur hanterar man sådana här känslor? Jag vill bara kunna träna igen så att jag får äta igen, vill få tillbaka mitt liv. Har längtat så mycket efter fettisdagen då jag skulle unna mig en semla, det är ju dock omöjligt om detta fortsätter. Allt är förstört när jag inte kan träna. Någon som har något tips? Hade visst inte sådär bra balans som jag trodde….

  Bella 2017-02-20 16:45:44
  Svara
 • kolla gärna in min blogg!

  theheartofhockey 2017-02-19 19:15:53 http://nouw.com/theheartofhockey
  Svara
 • hejsan. Det är så att jag har ibs. Fick veta de i början på Januari och håller nu på med att testa mig fram med vad min mage tål att äta. Jag har stort problem med en svullen mage (kan verkligen se gravid ut) är också väldigt smal så det syns extra mycket då. Jag har ännu inte fått ordning på det. Jag kan heller inte äta stora måltider eftersom jag då mår väldigt dåligt. Jag skulle verkligen uppskatta om du skulle kunna göra ett inlägg på bloggen eller en Youtube-video där du ger tips på hur man undviker en svullen mage och vad man kan göra för att lindra det när man är svullen.
  Vilken mat är bra för magen? Finns det någon form av tablett man kan ta för att lindra symptom? Hjälper träning att hålla magen platt och inte svullen. Ska man äta ofta men lite? OSV. Som sagt skulle bli så tacksam om du kunde svara på det här inlägget då jag har tappat hoppet helt om att få bort min svullna mage och kunna må bra när jag äter / tjejen som lider av IBS.

  maria 2017-02-19 19:00:54
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt