Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ EKOLOGISKA HÅRPRODUKTER

♥ Inlägget innehåller reklam för min webshop Welloteket ♥ekologisk-harvard-shampo-balsam-dr-organic-vegan

Shampoo och balsam från Dr Organic hittar ni HÄR!

God morgon älsklingar! Här kommer det mest efterfrågade inlägget just nu… vad använder jag för schampo och balsam och hur tar jag hand om mitt hår? Jag ska säga er att jag har letat runt som en tok efter ekologiska och veganska schampon som ska vara bra, men inte hittat rätt för ens nu. Har hittat några veganska som har varit bra men då har de ej varit eko tyvärr. Sedan de eko jag har testat så tycker jag inte att håret har blivit riktigt rent. Men nu så!

Jag har ju ett hår som är skandinaviskt då jag har många hårstrån men de är tunna/fina och ganska ömtåliga. Dessutom har de varit med om alldeles för många färg och blekingar så de är även lite skadade. Har frågat runt bland mina vegan vänner och blev rekommenderad att testa produkterna ovan från Dr Organic. Det ska öka hårets densitet, stimulera hårväxten och minska håravfall.

Första gången jag testade det var jag väldigt skeptisk då håret kändes torrt när jag tog i schampot i duschen. Det kändes inte så där lent och glansigt som det brukar göra, inte ens efter att ha tagit i massa balsam. Jag tänkte att det skulle bli katastrof! MEN när håret sedan torkade så kändes det så bra, tjockt och återfuktat på riktigt. De flesta andra produkter lägger sig antagligen som en hinna runt håret så det blir så där glansigt medans detta gick in i håret. Säger bara WOW, riktigt imponerad!

Har använt det här i 2 veckor nu och kommer definitivt att fortsätta. Kan även tipsa alla killar som tappar hår att testa då det ska minska håravfall. Vi har även tagit in en inpackning från samma serie som jag ska testa nästa v och den ska också vara så bra.

Ni hittar dem HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • åh men vilka bra!

  Amanda 2017-02-15 23:03:31 http://www.nouw.com/sottochsalt
  Svara
 • Hej! Jag är också ute efter ett vegan shampoo! Jag har dock hittat ett annat som jag tror jag ska beställa! rekommenderas!
  Det heter mixnature. Där kan man göra sina egna eko vegan å naturliga hår och hud produkter! Super kul! Inte dyrt heller!

  Ronja 2017-02-15 16:25:02
  Svara
 • Tänk på att dessa innehåller vete om du är känslig emot det.

  Sandra 2017-02-14 19:22:16
  Svara
 • Jag var i kontakt med Dr Organic för senast en månad sedan och de sa då att de använder animaliskt silke för att utvinna silkesaminosyror, dvs de här produkterna är INTE veganska?!

  Matilda 2017-02-14 15:31:43
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Men va? Det står till och med på produkten No animal och vegan. Är du säker på att det inte gäller andra produkter från dem då?

   idawarg 2017-02-14 17:54:38
   Svara
 • Det här med hårvårdsprodukter brukar ju vara himla svårt! Men dessa verkar otroligt bra och prisvärda. 🙂

  Sara Möller 2017-02-14 12:38:28 http://www.saramoller.nu
  Svara
  • Svar på Sara Möllers kommentar.

   Ja men det är de faktiskt kan jag lova. Helt eko och veganska 🙂 Mycket positivt överraskad! 🙂

   idawarg 2017-02-14 13:56:08
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Och hur är silkesaminosyrorna tillverkade? Normalt sett från silkesmaskens kokong. Men alltså inte i det här fallet. Hur är de tillverkade istället?

    Lina 2017-02-14 17:37:12
    Svara
    • Svar på Linas kommentar.

     Jag vet inte. Ska försöka kolla upp. Det står på burken att den är no animal och vegan. Ska kolla med dem vi köper av.

     idawarg 2017-02-14 17:55:21
     Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind