Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BESATT AV CHOKERS

img_8539.jpg

♥ Alla länkar nedan är reklamlänkar ♥

Hej igen vänner! Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska ta på mig på kärleksmiddagen ikväll? Har blivit helt frälst i chockers och vill ha det till allt! Haha. Tycker det är så himla snyggt! Funderar på att inhandla några av dem ovan.

Fattar inte varför jag alltid blir besatt av saker och ting när jag väl börjar gilla något? Detsamma gäller även mat. För några år sedan blev jag besatt av morötter och cashewnötter. Käkade det så mycket att jag tillslut blev allergisk. Så inte att rekommendera, lagom är alltid bäst!

Men i alla fall så ska jag och Alex ska till en vegetarisk restaurang på söder och käka ikväll. Ska bli så himla mysigt! Det är till en restaurang som heter Hermans. Har varit där på fika innan men aldrig käkat så ska bli kul att se om det är så bra som jag hört 🙂

Vad gör ni idag på kärlekens dag? 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Åh Hermans! Mitt favoritställe när jag bodde i Stockholm. Nu var det länge sen jag åt där. Vad tyckte du? Hoppas att ni hade en fint ❤

  Nina 2017-02-15 16:50:44
  Svara
 • Hermans har supergod mat ?

  Ellen 2017-02-15 06:29:14
  Svara
 • Vad mysigt med middag, hoppas ni hade det bra!<3

  Olga 2017-02-14 23:21:02
  Svara
 • Jag ska kolla på champions league!!! <3

  Ida 2017-02-14 18:03:35
  Svara
 • Haha, jag blir också obehagligt besatt så fort jag börjar gilla något, knäpp man är ändå.

  Hoppas att du får en trevlig kväll 🙂

  WWW.JOHANNAGRAHN.SE

  Johanna Grahn 2017-02-14 16:13:57 http://www.johannagrahn.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt