Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NÄR MOTIVATIONEN TRYTER

ida-warg-traning

Hej kära vänner! Igår så gick jag till gymmet fast att jag inte alls var peppad. Hade varit och kollat på min kusins simtävling hela morgonen och sedan käkat sushilunch och shoppat i Nacka forum. Ville egentligen bara hem och dricka te i soffan och kolla serier resten av dagen. Mitt hurmör var ungefär så som jag ser ut på bildens ovan 😀 Dock visste jag att jag skulle må så bra av att gå och träna så jag drack te och åt lite choklad och traskade iväg.

leg-curl-boll-ovning-ida-warg

Körde ett bra pass som var ganska tungt och det känns idag kan jag lova! Avslutade passet med övningen ovan som heter ben curl på boll. Så sjukt bra för baksida lår, ni måste testa om ni inte redan gjort det. Klarar men inte att köra med ett ben i taget så börja med båda på bollen. Hela mitt pass såg ut så här:

10 min power walk 15% lutning
12 benpress X 4
10 marklyft med skivstång X 3
12 höftlyft med skivstång X 4
12 ”gyn maskin” X 4
10/sida leg curl på boll X 3

traning-1

Så här var känslan efter passet! Wohoo. Det var jobbigt innan och under passet men efter kändes det ju magiskt! Ibland måste man ju bara ta tag i det och komma iväg 🙂

Hur är er träningsmotivation nu? Är ni peppade eller är dest segt att ta sig iväg?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Hej Ida,

  Har kommit till en raksträcka där det är jättelätt att komma iväg, dock svårt när jobbet drar över… Och lite svårt när jag inte bor hemma så jag inte har tillgång till gymmet (en timmes resväg).

  Roligt att du var med i söndags, man märker verkligen att du uppskattas av småtjejerna 😀 Jag hade inte direkt tiden att hälsa, det är så mycket som händer när knattarna ska tävla 🙂

  Kram!

  Matilda 2017-02-16 09:32:41 http://www.matildasigemo.blogg.se/
  Svara
 • Hej Ida!
  Dina träningspass innehåller i princip alltid väldigt varierande övningar. Hur tänker du kring träningsupplägget? Jag har ganska precis börjat gymma och känner inte riktigt att jag har nån kolla på själva planeringen av ett träningspass. Jag tränar mest för att må bra och för att få en slankare och starkare kropp. Har du några basic tips på hur jag ska tänka kring träningsupplägget? 🙂

  Lovisa 2017-02-15 10:07:55
  Svara
 • Hej Ida!! 🙂 kan inte du göra nya videos med stretch- och yogatips? Typ bl.a. övningar som är bra att göra på morgonen/kvällen dvs dagligen och också de bästa innan/efter träning? Vore så kul och uppskattat!! Har kollat igenom flera av dina bra videos från 2015 och bra tips!! Men vore kul med lite fler nya 🙂 vilka yogaövningar gör du nu? 🙂

  Johanna 2017-02-13 23:06:19
  Svara
 • å, jag är sjukt peppad på att träna just nu. jag har varit förkyld i mer än en vecka och inte tränat på typ två, så det spritter i benen. vad säger du om att träna fast man är lite lite snuvig, är det negativt för kroppen? tänker främst på kondition som jag längtar mest efter… 🙂
  tack för att du är så bäst! <3 😀

  ellen 2017-02-13 23:00:29
  Svara
 • Hej Ida! Jag undrar vad man ska söka på om man vill kolla upp om man har brist/överflöd av vitaminer och mineraler i kroppen. Tacksam för svar!!

  Matilda 2017-02-13 20:51:35
  Svara
  • Svar på Matildas kommentar.

   Hej Matilda! Du kan göra det med en hårmineralanalys som du kan beställa på nätet. Bara googla så kommer det upp flera alternativ 🙂 Kramis

   idawarg 2017-02-13 21:09:36
   Svara
 • Hej Ida!
  Funderar lite kring om du kan rekomendera något/ några Kosttillskott för att öka koncentrationen? Pluggar och känner att jag lätt tappar koncentrationen så alla tips välkomna! Tack för en fin blogg<3

  Ellinor 2017-02-13 15:08:59
  Svara
  • Svar på Ellinors kommentar.

   Hej Ellinor! Det beror på vad du har för brister och problem. Behöver du mer energi eller har du för mycket energi så du inte hittar fokus? Men vissa tillskott som sägs förbättra koncentrationen är omega 3 och b-vitamin. Sedan om du har låg energi så kan jag verkligen rekommendera Guarana. Den piggnar man till av och förbättrar fokus.

   B-komplex: http://welloteket.se/produkt/mega-b-komplex/
   Ecolomega kapslar: http://welloteket.se/produkt/ecolomega-120-kapslar-omega-3/
   Guarana: http://welloteket.se/produkt/guarana-macacos/

   Hoppas du fick lite tips 🙂 Kram

   idawarg 2017-02-13 21:14:49
   Svara
 • Hej Ida! Hur funkar det med din tandställning som sitter på insidan? Mina tänder är raka men bettet är snett så jag får huvudvärk rätt lätt så jag funderar på att fixa till bettet men en tandställning. Men bör man ha den utanpå tänderna eller på insidan? Vad föredrar du? Är det jobbigt att prata eller vänjer man sig? Kramar!

  Marie 2017-02-13 12:43:31
  Svara
  • Svar på Maries kommentar.

   Hej Marie! Jag föredrar att ha tandställningen på insidan. Har ju på insidan uppe och utsidan nere. Tycker det skaver mycket mindre. Visst pratar man lite konstigt i början och jag läspar lite men man vande sig snabbt 🙂 Sedan vet jag inte om det går att ha den på insidan om man är ute efter att fixa bettet. Det är bäst att du rådfrågar tandläkaren om det 🙂 Men så glad att jag satte in min! Kramis

   idawarg 2017-02-13 21:17:40
   Svara
 • Hej Ida!

  Jag pratade med en dietist som sa att det inte går att leva en distrikt vegankost eftersom animaliska produkter innehåller mineraler och vitaminer som inte finns någon annanstans? Är detta sant? Vet om B12 och D-vitamin, men finns det andra ämnen med?

  Tar du mineraler och vitaminer som är skrädda sydda för dig för att du har någon brist? Eller tar du bara det som du visar alltså msn och spirulina, B12 och D-vitamin? Snälla svara.. Blir orolig..

  Hur får man fullvärdigt protein utan att äta bönor och linser?

  Linnéa 2017-02-13 12:26:14
  Svara
  • Svar på Linnéas kommentar.

   Hej Linnea! Alltså dessa dietister! Det är inte sant. Det enda du behöver ta tillskott till är B12 och det för att våra grönsaker är mycket renare än förr då man får i sig B12 via jord precis som djuren. Därför innehåller djur B12. D-vitamin, spirulina och MSM tog jag även innan jag var vegan då det är bra tillskott. I spirulina får du också i dig alla aminosyror mm. Jag tar även chlorella lite då och då och ibland tar jag risprotein eller hampa men det är inget måste.

   Ät bara varierat och mycket så får du i dig allt 🙂 Jag äter heller inte alls mycket bönor eller linser. jag äter istället pumpafrön, tahini/sesamfrön, tofu, quinoa, havregryn, bovete, amaranth mm. Finns protein i allt 🙂 Kramis

   idawarg 2017-02-13 21:21:37
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag har en del frågor angående kompressionskläder när det gäller träning. Skulle jättegärna vilja höra vad du tycker och tänker om dessa kläder, har googlat runt men tycker mig inte finna något tillräckligt utförligt svar. Vad är det dessa kläder gör för träningen egentligen? Vad är fördelarna med det? finns det några nackdelar? Vilken slags träning är det bäst för? Skulle helt enkelt vilja lära mig mer om det och försöka lista ut om det är värt att köpa och prova på.
  Ha en bra dag! 🙂 /Emma

  Emma 2017-02-13 11:50:05
  Svara
  • Svar på Emmas kommentar.

   Hej Emma! jag är inget proffs på kompressionskläder men vet att de ska förbättra återhämtningen men det är först och främst vid konditionsträning. Tror också det är först och främst vid långdistans. Men gå till någon bra sportbutik och fråga. Jag använder det inte då jag känner mig instängd 🙂 Kramis

   idawarg 2017-02-13 21:23:12
   Svara
 • Hej finaste Ida! Du är en sådan inspiration!

  Vill höra med dig, jag är väldigt frälst på de spirituella och andliga. Min vardag präglas av attraktionslagen, meditation och healing. Vet att du har eller fortfarande pratar mycket med Marisol? Skulle vilja komma i kontakt med henne. Har hon någon hemsida eller något nummer? Om annat, har du någon mer medialperson du skulle vilja rekommendera att prata med?

  Kramar ❤

  Moa 2017-02-13 11:32:52
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt