Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VÅR PÄRLA ÄR SÅLD

skarmavbild-2017-02-05-kl-18-49-02skarmavbild-2017-02-05-kl-18-49-24skarmavbild-2017-02-05-kl-18-48-52skarmavbild-2017-02-05-kl-18-49-43skarmavbild-2017-02-05-kl-18-48-02skarmavbild-2017-02-05-kl-18-48-34skarmavbild-2017-02-05-kl-18-48-44

God söndag älsklingar! Det är med både glädje och sorg jag skriver detta men nu är vår lilla Pärla såld. Vi la ut den lägenheten vi bor i nu till försäljning innan jul och fick bud men det var lite för sent och folk ville inte ta beslut då så vi tog ner den och la upp den igen nu i början av året. Vi fick bud innan jul också men kände att vi kunde få mer och det stämde. Den slutade på 220 000kr mer nu efter nyår så bra beslut av oss även om jag har haft lite ont i magen över jul/nyår över att vi köpt lägenhet och inte sålt. Vill ni ha tips på bra mäklare kan jag verkligen rekommendera vår som heter Björn Schumacher som ni kan kontakta här.

Men nu äntligen kan vi fokusera allt på att renovera och flytta in i nya lägenheten. Dock så älskar jag lägenheten vi bor i nu då jag faktiskt måste säga att det är första lägenheten i Stockholm som jag verkligen känt mig hemma i. Vi renoverade den från grunden och har bestämt allt i den, så lite sorgligt är det nu när jag inser att den inte längre är vår. Men men nya lägenheten kommer bli magisk!

Vi var där igår med vår mäklare och bestämde oss för att inte alls riva ner någon vägg och istället behålla den som den stora 4:a den är. Vill man göra om den till en 5:a så är det lätt att bara smälla upp en vägg utan att förstöra originalplanlösningen. Så vi kommer nu att ha det största sovrummet jag sett 😀 haha. Sitter just nu och kollar på inspiration på inredning till det. Tycker det är svårt att få saker och ting att passa ihop då jag hyllar så mycket olika. Här kommer i alla fall ett kollage med grejer jag skulle vilja ha.

(Alla länkar är reklamlänkar)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh så fint. Är ute efter gardiner till mitt hus, men vet inte vart jag ska sy upp mina då jag har väldigt högt i tak. Kan du komma med tips och vad är det för material du har på sovrums gardinerna?

  Tack på förhand

  Linda 2017-02-23 08:33:30
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Tack 🙂 Ja sååå svårt med gardiner när man har högt till tak och inte kan/orkar/hinner sy. Jag hittade färdiga gardiner på Olssons tyger. De vi har i sovrummet är mörkläggningsgardiner. De vi har i finrummet

   idawarg 2017-02-23 08:55:19
   Svara
 • Grattis! Skönt att ni fick sålt den 🙂

  Linn 2017-02-13 14:03:11 http://nouw.com/livetbylinn
  Svara
 • Grattis till försäljningen!!
  Och kul att ni valt att behålla orginal-planlösningen i den nya! Den är ju så fin som den är och så har ni möjlighet att ändra sen isåfall efter behov.
  Som du säger, den nya kommer bli magisk!
  Grattis igen. <3

  Anna 2017-02-13 10:03:25
  Svara
 • Så snygg! Ni har verkligen ett öga för inredning!

  Anna ML Holm 2017-02-12 20:35:25 http://annamlholm.se/
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind