Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FIXAT FRILLAN

frisor-rapunzel-ida-wargida-warg-harhar-ida-warg-1

God morgon hjärtan! I onsdags var jag och fixade frillan hos bästa Emma. Det är altid lika kul att komma till Emma och ha en mysig stund med henne, gladare och härligare människa får man leta efter! Jag vet inte vad hon gjorde med denna gången fick hon till den mest magiska färgen jag haft! Är så sjukt nöjd. Håller på att spara ut min egen färg så hon gjorde något hon kallade för ”baby lights” i min utväxt så den inte bli så skarp. Vet inte hur man gör men bra blev det!

Sedan så vet ni som följt mig att mitt hår råkade ut för en liten olycka för 1,5 år sedan. Har sedan dess fått vårda det ömt och haft i tejp som förtjockning men nu kändes det typ onödigt med förtjockning då mitt hår har återhämtat sig så bra. Satta bara i några slingor bara för att. haha vet inte om det gjorde någon direkt skillnad.

Har fått flera frågor om hur jag sköter om mitt hår, vilket schampo osv. Tänkte att jag gör ett inlägg on det inom kort 🙂

ung-cancer-camillaung-cancer-ida

Efter mitt frisörbesök tog jag en lunch ensam och jobbade och sedan hade jag möte med härliga Camilla från Ung Cancer. Jag och Camilla är barndomsvänner då våra föräldrar känner varandra bra, men vi hade inte setts på typ 15 år 😀 haha så riktigt kul att ses och WOW vilket viktigt jobb hon har. Så häftigt att höra om vad de gör med Ung Cancer! Ska hjälpa till och bidra med det jag kan i framtiden. Vad tror ni om att kanske starta upp en insamling tillsammans jag och ni?

Nej nu ska jag äta upp frullen här och bege mig till kontoret. Sista rycket innan helgen! Puss, I

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Din tröja så fin 🙂

  Madde / ★ Livet som mamma, lärare och doula i Dalarna ★ 2017-02-10 21:00:55 http://www.saramadeleine.se
  Svara
 • Hej!
  Vad använder du för kamera? Skulle du kunna rekommendera en enkel kamera för nybörjare?

  Hanna 2017-02-10 16:48:55
  Svara
 • Kolla den här länken. De skriver om gojibär. Vilka märken som man inte ska äta. Där finns bl.a de som du brukar äta tror jag.

  http://www.expressen.se/halsoliv/halsa/gift-upptackt-i-populara-halsobaret/

  Josephine 2017-02-10 16:41:21 http://nouw.com/jossanasplund
  Svara
 • Hej Ida! Kan du inte skriva vad du använder för hudprodukter också? 🙂 kram

  Linnea 2017-02-10 10:45:22
  Svara
 • Vart är den fina tröjan ifrån? ☺️ Ha en fin dag! ?

  Jenny 2017-02-10 08:30:16
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind